Ha csak annyit tudsz egy ovis kisfiúról, hogy roma származású, milyennek képzeled?
Barátkozós, kedves kissrácnak, akinek gyönyörű szeme van.
Fiam egyik roma ovistársa ilyen volt. országos cimborák voltak.
istenem nem tökmindegy? ha roma akkor már degradálni kell rögtön s alacsonyabb szintre rangsorolni?????
ha van van . ha van fekete börü az is jó ha van kínai az is jó... minek tetted fel egyáltalán a kérdést? vagy a következő az lesz hogy ahhoz a gyerekhez játszani ne menj oda
Semmi különös.
Lányom csoportjába jár pár roma gyerek, de pont velük nincs semmi bajom. A jelenlegi csoportban a fehér gyerekekkel van a több gond.
Kicsit off leszek, előre is bocsi.
Nem tudjuk, miért tette fel a kérdező a kérdést. Lehet, hogy roma, és a kisfiát bántják a származása miatt az oviban, és kíváncsi rá, mi hogyan vélekedünk erről.
Néhány hónapja egy roma anyuka írt ide, hogy a kitűnő tanuló, frissen gimibe került ikerlányait bántalmazzák szóban és tettekkel is az új iskolában. Kérdezte, hogy szerintünk miért, amikor jól neveltek, okosak. Megkapta, hogy meg is érdemlik, mert minden roma egyforma, ha meg Ők mások is, a többi bűneiért felelniük kell. Hasznos tanácsot, hogy mit tegyen, nem is nagyon kapott.
Végül feladta, és másik gimibe íratta a lányokat. Ugyanis odáig fajult a durvaság, hogy az egyik kislánynak eltörték az inzulinadagoló tollát, nem mert szólni, végül kórházban kötött ki.
Sajnos sokszor csak szöveg, hogy nem szabad különbséget tenni a gyerekek között. Mert ezek a kamaszok nyilván otthonról hozták a romák iránti ellenszenvüket.
Vagy normális családból származik, és pont ugyanolyan, mint a többi normális gyerek. Megjegyzem, nem romák közt is lehetne szelektálni erősen...
Vagy olyan, mint azok a kis purdék itt az utcában, hát akkor tényleg nem engedném a közelébe a gyerekem.
Az ikerlányos történet tényleg nagyon durva. A mamájuk helyében én is elvittem volna őket onnan. Nem a származás, hanem a viselkedés alapján kellene hozzájuk állni. Én világ életemben gyűlöltem a többségüket, bár igyekeztem a legkisebb jelét sem mutatni. Még most is van ellenérzésem bőven, ami az esetek 80%-ban be is igazolódik sajnos. De vannak igazán jó ismeretségeim is köztük, pl az egyik szomszéd család, ők sokszor szoktak vigyázni a gyerekeimre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!