Lecseréled elalvás előtt a gyereked felsőjét, ha kézmosáskor vizes lett az ujja?
ma 09:18-nak persze hogy meg kellett kérdeznem...
Ha magadnak fel tudod tűrni, a gyereknek már nem?? Addig meg sem nyitom a csapot, míg nem hajtom fel a ruhája ujját, így nem is lehet türelmetlen a gyerek, amit írtál. Ha például vendégségben vagy valakinél, akkor viszel 6 váltás ruhát, mert nehezedre esik tűrni egyet a ruha ujjon?
:) Hihetetlen, mi mindenen tudjátok ölni egymást! Már nem a kérdezőre célzok, hanem a válaszolókra. Energiatartalékok kimeríthetetlenek.
Hároméves lányom, ha úgy gondolja, se szó se beszéd megy és mossa a kezét. Jóval kisebb, mint a csap, és hát a feltűrés sem sikerül mindig olyan tökéletesen. És gondold el, saját magának nyitja meg a vizet! :) Bizonyára selejtesnek tartotok emiatt, de bizony előfordul elég sűrűn, hogy vizes lesz a ruhája, le is veszi azonnal, keres másikat a fiókban és felveszi. Az más kérdés, hogy a fiók hogy van összetúrva utána. :)
Vagy például: túl közel tartja a kezét a csaphoz és ezért össze-vissza fröcsköl a víz. Vagy túlzottan megnyitja. Vagy direkt pancsol a vízzel. Hát így van ez, az én gyerekem nem robot. És igen, megengedem neki, hogy egyedül mosson kezet, nem is fogom a fenekét törölni 30 éves korában, meg a ruháját se fogja hazahordani anyucihoz, ha ki kell vasalni. Fasza önálló kiscsaj már most is. Kit érdekel a vizes ruha?! Ha zavarja, leveszi vagy levesszük és kap másikat. Nagy kaland! Ilyen jelentéktelen dologból hűhót csinálni...
Kedves okoska! Reméljük örülsz magadnak hogy ilyen nagyon ügyes vagy. Én pl inkább arra vagyok büszke hogy a 2,5 évesem önállóan mos kezet. Ha a tied meg nincs még akkora akkor majd mélységesen szállj magadba mikor elkezd önállósodni, és talán nem lesz már minden olyan tökéletes.
Gondolom a fenekét is törlöd majd 16 éves koráig nehogy szaros legyen a gatyája/bugyija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!