Lecseréled elalvás előtt a gyereked felsőjét, ha kézmosáskor vizes lett az ujja?
persze,el sem tudna aludni szerintem.
Amúgy a férjed el tudna aludni ha vizes lenne valami rajta,ha csak a keze is,vagy egyáltalán jól érezné magát?
Kicsit agresszív vagyok,így a pohár víz repült volna felé és jó éjszakát kívántam volna.
Én átcserélem, mert nagyon kellemetlen érzés. Ha csak nagyon picit lett vizes a vége, azt esetleg felhajtom. 82%-os. Nagyon fontos volt ezt megkérdezni ugye? Nyilván te tökéleters vagy, felhajtod, és nem lesz vizes, a többi anyuka meg hülye, és direkt lehúzza.
Amúgy úgy lesz vizes, hogy pl a gyerek nem várja meg míg anyu felhajtja az ujját, hanem már dugja is a kezét a csap alá. Esetleg hiába van felhajtva, mert a gyerkőc alacsonyabb mint a csap, és ha felemeli a kezét, a víz a gravitáció törvényének engedelmeskedve, pont a felhajtott ruhaujj irányába folyik. Minő meglepetés!
És ez csak két verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!