Most ez miért baj?

Figyelt kérdés

2 éves státuszon voltunk ma a kislányommal,nem akart bejönni a rendelőbe.Sose akar, mert ott kapja mindig az oltásokat a doktornénitől, igaz ma a védőnőhöz mentünk,de mind1 nála.Új a védőnő,sőt amióta megszületett ő a 4!

Láttam rajta hogy nem tetszik neki hogy ilyen a kislányom,(félős,bújós,szégyenlős). Lányomnak kellett úgy 15 perc mire feloldódott és bejött,akkor már nem volt gond,ráállt a mérlegre,megmérhette a fejkörfogatát,magasságát, egyszóval nem tartott a v.nőtől.

De miért baj az ha egy gyerek tart egy számára idegentől? Kötelező minden gyereknek aktívnak és nyíltnak lenni?

A státuszlapon alá is húzta a "nehezen lehet vele kapcsolatot teremteni"-t.

Bánt a dolog...

A másik meg az hogy "csak" 12 kg ruhástól. Az is baj? Mert az ő fiai ilyenkor már 15-16-ok voltak...

Vélemény?

2012. jún. 5. 14:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja most olvasom újra, hogy vannak gyerekei. Szerintem az övéi voltak kicsit súlyosabbnak az átlagnál. Tök átlagos kislányom 3 éves elmúlt, 14,4 kg. Kicsit fáradtlehetett a védőnéni, vagy rossz napja volt, vagy szimplán általánosságban nincs a helyzet magaslatán.
2012. jún. 5. 17:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem mindenki lehet olyan, mint az en lanyom, aki a masik veglet: kiszolnak a rendelobol, hogy XY, o meg felugrik es megy is befele, hatra se nezve, sot olyan is volt, hogy nyilt a rendelo ajtaja es meg ki se szoltak, de o mar ment volna befele:-))))) Ami meg a sulyt illeti, ne foglalkozz vele, az ilyen korban tulnyomoreszt genetika, meg elvileg a lanyok kisebb sulyuak ugyanabban a korban, mint a fiuk.

Legy buszke a szegyenlos kis tunderedre, o mar most tudja, hogy idegenekkel nem allunk szoba.

2012. jún. 5. 23:03
 13/17 A kérdező kommentje:

sziasztok.köszi az eddigi válaszokat.még mindig rágódok pedig a dolgon:) Ez a védőnő már első perctől nem szimpi,de gondoltam majd ez megváltozik...Hát nem.Alapvetően ő egy csini kis 30-asnak gondolja magát,mert ahogy fel tud öltözni az csúcs:)Legutóbb neonzöld nadrágban,és babarózsaszín felsőben volt,sok kiegészítővel,számomra 1 karácsonyfára hasonlított.Pedig nem vagyok maradi,és úgy egy 10-essel tuti fiatalabb is nála,mégis sok volt.Ugy tudom hogy elvált,és van 2 fia,viszont még a férjes nevét használja.

Alapvetően nem az bánt hogy a lapon az x-et az igen ˝nehezen teremt kapcsolatot˝-ra húzta,hanem hogy még ezt az egészet is aláhuzta mint figyelemfelkeltésként,hogy ez nem normális.

Mondta az előző v.nő hogyha az Anita lesz,készüljünl,mert sokan nem szeretik,nah vajon miért?

2012. jún. 6. 14:07
 14/17 anonim ***** válasza:

Jajj, aláhúzta, mert nem normális... Na persze, bocsánat a 'kolléganőtő' (védőnőjelölt vagyok) DE mi az, h ilyet csinál? Azért, mert tőle félt? Akkor velem nagy baj lehetett, mert 2 évesen ha megláttam egy pasit üvöltöttem, és addig visítottam, míg láttam! Nem is lehetett pasi vendég a háznál apun meg a nagypapáimon kívül :D És lám, semmi bajom! Az a védőnő NEM normális! Minek ijesztgeti az anyukákat egy olyan dologgal, ami totál normálisnak számít! Pláne, h a tanácsadóban volt. Mellékesen, míg a státuszt csinálta, levette a fehér köpenyt? Mret ha ne, még a "fehér köpeny-szindróma" is bejátszik a gyerekeknél!

(azaz félnek ha meglátják) Ami megint egy normális reakció! Ne bosszantson egy ilyen nő!

2012. jún. 6. 14:24
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Fehér köpenyt még sosem láttam rajta :D Pedig akkor nem virítana ennyire a csini rucija :)

2012. jún. 6. 15:39
 16/17 anonim válasza:
Na,mi is átestünk a két éves kötelezőn.....a kisfiam 10kg!!! és 86 cm magas.Azaz a 3% alatt vagyunk,De hát tiszta izom a kicsikém!!!!Nagyon mozgékony, ügyes, saját súlyát is képes 1-2 mp-ig megtartani!Azért ennyi,mert hát én is és a férjem is kis súlyúak voltunk, no meg 1 éves kezdtük a fogzást,azóta viszont folyamatosan....most jött ki a 15-16.Szóval folyamatos étvágytalanság!Minden foggal sokat szenvedtünk,szerintem most majd azért elkezd hízni,de a védőnő felhívta nálunk is a figyelmet,h mérjem gyakrabban és szeptemberben,ha továbbra sem hízik,lehet,h ki kell vizsgálni a miértjét.Tegnap még engem is bántott a dolog,de ma már nem nagyon zavar,mert eszik!!!Csak ő tudja,h mi az elég és én nem tömöm :)
2012. jún. 13. 14:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves 16. Mivel a kicsi a 3 percentil alá esik, ezért muszáj a védőnőnek így eljárnia, mert ha véletlenül (de reméljük nem így van) mégis valamilyen betegség állna a háttérben, ami csak később derülne ki, akkor a védőnőt veszik elő, h miért nem vette észre? Muszáj és köteles a védőnő ilyenkor jelezni és továbbirányítani.
2012. jún. 13. 15:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!