Most ez miért baj?
2 éves státuszon voltunk ma a kislányommal,nem akart bejönni a rendelőbe.Sose akar, mert ott kapja mindig az oltásokat a doktornénitől, igaz ma a védőnőhöz mentünk,de mind1 nála.Új a védőnő,sőt amióta megszületett ő a 4!
Láttam rajta hogy nem tetszik neki hogy ilyen a kislányom,(félős,bújós,szégyenlős). Lányomnak kellett úgy 15 perc mire feloldódott és bejött,akkor már nem volt gond,ráállt a mérlegre,megmérhette a fejkörfogatát,magasságát, egyszóval nem tartott a v.nőtől.
De miért baj az ha egy gyerek tart egy számára idegentől? Kötelező minden gyereknek aktívnak és nyíltnak lenni?
A státuszlapon alá is húzta a "nehezen lehet vele kapcsolatot teremteni"-t.
Bánt a dolog...
A másik meg az hogy "csak" 12 kg ruhástól. Az is baj? Mert az ő fiai ilyenkor már 15-16-ok voltak...
Vélemény?
Nem mindenki lehet olyan, mint az en lanyom, aki a masik veglet: kiszolnak a rendelobol, hogy XY, o meg felugrik es megy is befele, hatra se nezve, sot olyan is volt, hogy nyilt a rendelo ajtaja es meg ki se szoltak, de o mar ment volna befele:-))))) Ami meg a sulyt illeti, ne foglalkozz vele, az ilyen korban tulnyomoreszt genetika, meg elvileg a lanyok kisebb sulyuak ugyanabban a korban, mint a fiuk.
Legy buszke a szegyenlos kis tunderedre, o mar most tudja, hogy idegenekkel nem allunk szoba.
sziasztok.köszi az eddigi válaszokat.még mindig rágódok pedig a dolgon:) Ez a védőnő már első perctől nem szimpi,de gondoltam majd ez megváltozik...Hát nem.Alapvetően ő egy csini kis 30-asnak gondolja magát,mert ahogy fel tud öltözni az csúcs:)Legutóbb neonzöld nadrágban,és babarózsaszín felsőben volt,sok kiegészítővel,számomra 1 karácsonyfára hasonlított.Pedig nem vagyok maradi,és úgy egy 10-essel tuti fiatalabb is nála,mégis sok volt.Ugy tudom hogy elvált,és van 2 fia,viszont még a férjes nevét használja.
Alapvetően nem az bánt hogy a lapon az x-et az igen ˝nehezen teremt kapcsolatot˝-ra húzta,hanem hogy még ezt az egészet is aláhuzta mint figyelemfelkeltésként,hogy ez nem normális.
Mondta az előző v.nő hogyha az Anita lesz,készüljünl,mert sokan nem szeretik,nah vajon miért?
Jajj, aláhúzta, mert nem normális... Na persze, bocsánat a 'kolléganőtő' (védőnőjelölt vagyok) DE mi az, h ilyet csinál? Azért, mert tőle félt? Akkor velem nagy baj lehetett, mert 2 évesen ha megláttam egy pasit üvöltöttem, és addig visítottam, míg láttam! Nem is lehetett pasi vendég a háznál apun meg a nagypapáimon kívül :D És lám, semmi bajom! Az a védőnő NEM normális! Minek ijesztgeti az anyukákat egy olyan dologgal, ami totál normálisnak számít! Pláne, h a tanácsadóban volt. Mellékesen, míg a státuszt csinálta, levette a fehér köpenyt? Mret ha ne, még a "fehér köpeny-szindróma" is bejátszik a gyerekeknél!
(azaz félnek ha meglátják) Ami megint egy normális reakció! Ne bosszantson egy ilyen nő!
Köszi :)
Fehér köpenyt még sosem láttam rajta :D Pedig akkor nem virítana ennyire a csini rucija :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!