Hogy altatjátok 2-3 éves gyerkőcötöket délutánonként?
Figyelt kérdés
Lányom júliusban lesz 3 éves és mostanában egyáltalán nem akar aludni délután. Ha erőltetem akkor hisztizik csak, mesenézés nem jó mert végig nézi és nem alszik el, ha pedig ráhagyom, hogy jó, ne aludjon akkor meg kb 5kor kidől alszik este hétig aztán fent van egész éjszaka. Már néhány napja korábban keltem fel reggel is, hátha jobban elfárad délutánra, de semmi eredménye. ti hogy altatjátok és hogy alszanak a gyerekeitek?2012. máj. 31. 14:29
11/12 anonim válasza:
NAgylányom 24 hósan már nem aludt-ugyanez, ha letettem csak veszekedés volt, ha nem aludt hisztizett. De én nem engedem 5-kor aludni, inkább elviszem sétálni, játszani és kicsit előbb leteszem este. Reggel nem keltem, örülök, ha tovább alszik 6 óránál.... sosem aludta ki a 12 órát, még csecsemő korában sem.
Kislányom 2 éves, de már ő sem alszik mindig délben. Délután meg nincs alvás, csak este. Azt javaslom, ne hagyd aludni, vagy ha hagyod is, max fél órát, de akkor már inkább ne aldujon.
12/12 A kérdező kommentje:
Ez a "nem kell aludnod csak pihenj" nálunk is működött egy darabig amíg rá nem jött hogy a pihenés=alvás. Aztán a pihenés helyett jött hogy lustizzunk szundizzunk :D de egyik sem jött be. Így hogy max fél nyolckor felkeltem így elértük hogy alszik kb 1-fél2 fele. Remélem így is marad. Anyósoméknál ő is úgy alszik mint a mormota, parancsszóra a papival.
2012. jún. 5. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!