Kivárnátok míg elalszik délutánonként?
Két éves nagylányom mostanában nagyon nehezen alszik el délután. Az esti lefekvéssel nincs semmi gond, leteszem és csend van, általában szépen alszik reggel 8-ig legalább.
De ebéd után nem tud simán elaludni. Nem hiszizik, sír, csak felkel a sötétben és játszik a szobájában, motoszkál. Mikor bemegyek hozzá, általában kicserélem a pelusát, adok neki egy kis teát és kijövök, ahogy eddig szoktam. De nem alszik el, pedig a szemei már karikásak az álmosságtól. Volt, hogy két órán át motoszkált és utána aludt el, aztán alszik 2 órát. Mit csináljak, ne tegyem le aludni délután? De akkor meg estére már nagyon fáradt, nyűgös, sír a fáradtságtól a kádban. De így meg elmegy az egész délután és nem csinálunk semmit!
Köszönöm a tanácsokat, ha tudtok akkor írjatok.
A pelust természetesen pihi előtt le szoktam cserélni, de nálunk a tea szokás. Tejet, kakaót nem iszi se reggel, se este, így rászokott a teára. Közben azért cserélek pelust, mert mint írtam van, hogy 1-2 óra eltelik nyűglődéssel és ezalatt úgy megtelik, hogy ha nem cserélném, akkor teljesen átázna mire felébred!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!