Mit csináljak vele? Én rontottam el tudom, de este nagyon nehezen alszik el 2,5 éves gyerekem a kiságyba, mert délutánonként a mi ágyunkon mesét nézve alszik már egy el egy-két hete.
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 07:51
1/4 anonim válasza:
lassan fokozatosan vidd át az ágyba: először csak egyre kevesebb mesét nézzen, és majd amikor szinte semmimese nem lesz már, akkor néha próbáld meg átvinni, hogy ott aludjon el.
remélem segíthettem.
2/4 anonim válasza:
Rajta van még a rács a kiságyon?Nem lehet hogy nem is a mese hiánya zavarja, hanem a rács?
Amúgy az én fiam napközben elalszik a saját szobájában, de este köztünk alszik el tv-t nézve és átviszem a saját szobájába miután elaludt.
3/4 anonim válasza:
Én megtanítanám egyedül elalduni, ahogy tettem 1 éves lányommal is.
"Aludj jól, gyermekem" c könyv.
4/4 anonim válasza:
Nem a nagy ággyal van a gond,hanem azzal hogy TV-t nézve alszik el.Egy ekkora gyereket nem kellene ilyen ingerek érjenek elalvás elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!