Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Viszitek ovis gyerkőcötöket a...

Viszitek ovis gyerkőcötöket a tavaszi szünetbe oviba?

Figyelt kérdés
Én viszem, mert dolgozom. Nincs kire hagyni. A csoportjába alig lesznek. Kicsit rossz érzés is, de nem tudok mit csinálni.
2012. ápr. 2. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem, mert én itthon vagyok és a kistesóját várom :-)

31 hkm

(Amúgy ne érezd magad rosszul, ha nem tudnánk megoldani, ő is menne. Az óvónőknek az a dolguk, hogy vigyázzanak rá, még ha 1 gyerek menne akkor is. Nálunk volt már erre is példa, egész nyáron, az augusztust leszámítva 1 gyerek miatt volt nyitva az egész ovi...

2012. ápr. 2. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom se megy, mert én is itthon vagyok és a kistesót várjuk. De ha nem így lenne, akkor ő is menne oviba, mert más megoldásunk nem lenne, a nagyszülők nagyon messze laknak. 36 hkm
2012. ápr. 2. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Én itthon vagyok, és mégis viszem. Szokták mondani, hogyha esetleg szabit vesz ki anyuka az iskolás gyerek miatt, akkor ne vigyük. De nem értem, ha az iskolában szünet van, és az oviban nincs, akkor mégis miért? Meg tán nem az iskolás gyerek miatt veszek ki szabit, ő már ellenne egyedül is, ha nagyon muszáj lenne. Vagy mondják meg kerek-perec, hogy nincs ovi, vagy akkor fogadják a gyereket szó nélkül. Mondjuk nekem nem szóltak soha egy rossz szót sem emiatt. Nálunk más anyuka is viszi a gyerekét, aki GYED-en van a kistesó miatt. Nálunk ez fel sem merült.
2012. ápr. 2. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Én itthon vagyok a kistesóval, így csütin-pénteken nem viszem. Kedden már megy.
2012. ápr. 2. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem,mert szerencsére magamnak osztom be a melót,így meg tudom oldani.De ha én éppen nem,akkor a férjem(szintén a "maga ura).
2012. ápr. 2. 18:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Itthon vagyok a picivel, így nem viszem. Itt csüt-pént összevont csoportok lesznek, amúgy sem akarom más óvónénire bízni, idegen gyerekek között. Kedden már van rendes ovi.
2012. ápr. 2. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Én nem viszem, mert nálunk tavaszi szünet van, és nincs ovi...

Haptákban áll az egész család...

A lányom nyáron járt nyári oviba, és sokkal kötetlenebb, bennsőségesebb volt, mint a "rendes" ovi. Közelebb került az ovónénikhez is. Lettek barátai, akikkel addig nem játszott...

Ne gyötörd magad, jobb, mintha bevinnéd a munkahelyre és ülnie kellene 8 órát, és csöndben maradni 8 órát, és rajzolni 8 órát... érted...

Mellesleg a kicsi mondott bármit is, vagy csak te marcangolod magad?

2012. ápr. 2. 21:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Muszáj mennie, mert dolgozom és inkább a négy hetes nyári szünetre tartom a szabimat. (bár akkor sem tudok négy hetet kivenni egyhuzamban, apa pedig akkor már kötötten dolgozik, nem jöhet el szabira.)

Szerencsére csütörtök reggel az összevont csopiban az ő ovónénije lesz, de már máskor is ment így és nem volt vele gond, sőt nagyon szerette.

2012. ápr. 3. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Olvadva a válaszokat, nekem ez fura. Mert nálunk eleve úgy van, hogy alvás után délután már összevont csoportok vannak, és mindig más óvó néni a soros. Tehát a lányom az összes óvónőt ismeri. Más oviban reggel 6-ól 5-ig ugyanaz az óvónő ül?
2012. ápr. 3. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!