Viszitek ovis gyerkőcötöket a tavaszi szünetbe oviba?
Nem, mert én itthon vagyok és a kistesóját várom :-)
31 hkm
(Amúgy ne érezd magad rosszul, ha nem tudnánk megoldani, ő is menne. Az óvónőknek az a dolguk, hogy vigyázzanak rá, még ha 1 gyerek menne akkor is. Nálunk volt már erre is példa, egész nyáron, az augusztust leszámítva 1 gyerek miatt volt nyitva az egész ovi...
Én nem viszem, mert nálunk tavaszi szünet van, és nincs ovi...
Haptákban áll az egész család...
A lányom nyáron járt nyári oviba, és sokkal kötetlenebb, bennsőségesebb volt, mint a "rendes" ovi. Közelebb került az ovónénikhez is. Lettek barátai, akikkel addig nem játszott...
Ne gyötörd magad, jobb, mintha bevinnéd a munkahelyre és ülnie kellene 8 órát, és csöndben maradni 8 órát, és rajzolni 8 órát... érted...
Mellesleg a kicsi mondott bármit is, vagy csak te marcangolod magad?
Muszáj mennie, mert dolgozom és inkább a négy hetes nyári szünetre tartom a szabimat. (bár akkor sem tudok négy hetet kivenni egyhuzamban, apa pedig akkor már kötötten dolgozik, nem jöhet el szabira.)
Szerencsére csütörtök reggel az összevont csopiban az ő ovónénije lesz, de már máskor is ment így és nem volt vele gond, sőt nagyon szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!