Ovis beíratásra mi kell?
Figyelt kérdés
Augusztus 23-án tölti be a kislányom a 2.5 évét.Én szeptembertől fogok dolgozni.Kell h a beíratásra vigyek erről papírt.Páromtól is kérhetnek vmit?Kis faluban lakunk összevont csoport van kb 25 fős.A dajka ismerősöm mondta h idén már írassam be.Felfogják venni ugye?köszönöm a válaszokat...2012. márc. 30. 15:03
1/1 anonim válasza:
Az én kisfiam november 27-én lesz 2,5 éves.15 hónaposan felirattuk, mert többszörös túljelentkezés van. A szándéknyilatkozatot is beadtuk februárban.Jött a levél,hogy felvették.Ápr.16-17-18-án lesz a beiratkozás.
Vinni kell a levelet,amit kaptunk,születési anyakönyvi kivonat másolatát, lakcímigazoló,anya/apa személyigazolványa. Azt hiszem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!