Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rosszul alvó kisgyereknél,...

Rosszul alvó kisgyereknél, hogy ment az ovis alvás?

Figyelt kérdés
Kislányom most kezdte 1,5 hete az ovit jövő héten már ott kellene aludnia, de itthon csak úgy alszik el, hogy az ölembe veszem, elalszik és úgy tehetem le az ágyára. Valaki volt hasonló helyzetbe, hogy sikerült megoldani?
2012. márc. 29. 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sehogy, nem alhat ott. Nàlunk úgy alszik el hogy mellé fekszem, fogja a fülem, morzsolja. Ott ezt nem tudják kivitelezni, mert van még mellette 15 gyerek, azt mindták erre nincs idő, és nem tud mellé feküdni a gondozónő. Próbálták 2 hétig hogy lefektetik, de mindig felkelt, zavarta a többieket, ment volna játszani. Kint kellett ülnöm 1 órát, majd mondták vihetem haza. 2 hét után sem szokta meg, igazgató nő szólt, délig maradhat a gyerek.
2012. márc. 29. 09:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is, csak azt nem tudom mit csinálok majd vele ha dolgoznom kell menni, pedig hamarosan kezdem a munkát. Köszönöm a válaszod.
2012. márc. 29. 10:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálunk a kisfiam itthon csak velem alszik, fogja a kezemet vagy a hajamt, de a bölcsiben teljesen simán elaludt már a 2.napon, nem volt gond!
2012. márc. 29. 10:55
 4/12 anonim ***** válasza:

az én fiam jó alvó,egyedül alszik el itthon,leteszem,kijövök,és pár perc múlva alszik

a bölcsiben eleinte volt probléma,nehezen aludt el,sokszor ölben,vagy mellé feküdtek

1-2 hétig volt ez,aztán szépen megszokta a zajokat,a gyerekeket

úgyhogy jó alvó gyereknél is lehet probléma,de ha a gondozónőknek pozitív a hozzáállása,meg fogja oldani a helyzetet

2012. márc. 31. 18:54
 5/12 anonim ***** válasza:
Az én lányom du. itthon alszik fél órát, felébred, mellé fekszem és utána még alszik egyet. Az oviban nagyon nehezen alszik el, alszik 20-30 percet, utána ül vagy fekszik csendben az ágyon, nem tud visszaaludni. Estére teljesen kidől, korábban alszik el mint máskor, reggel pedig korán kel. Nagyon elcsúszott minden. A kicsim március elején kezdte az ovit, két hete megy ez a herce-hurca az ebéd utáni alvással. Holnaptól dolgozom, fogalmam sincs hogy áll majd be a rendszerre a lánykám.
2012. ápr. 1. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia, a fiam 2,5 éves miniovis, itthon 1,5 éves kora óta nem hajlandó délben aludni. Igaz, soha nem is erőltettem, és nem voltam hajlandó ölben altatgatni (pláne, hogy hatalmas pocim volt már akkor a hugi miatt). Az oviban az első 2 hétben voltak nehézségek, ölben aludt csak el, de aztán megszokta és most 20 napból 18-ban alszik, a maradék kettőben pedig eljátszik egy sarokban.
2012. ápr. 1. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok még: itthon hétvégén azóta sem alszik.
2012. ápr. 1. 13:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, hát nem tudom nagyon félek tőle, kedden lesz a főpróba, akkor alszik először ott. Azaz remélem fog aludni, az Óvónőkről nem nagyon hallottam jókat, de sajnos más lehetőségünk nincs csak ez az ovi.
2012. ápr. 1. 14:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 3 hete jár az oviba és múlt héten már ott aludt, vagyis csak 1 nap aludt el délben, de azt mondják az óvonők,hogy csendben van és nézelődik :))! Itthon már kb. fél éve nem alszik..

Az én kisfiam is úgy alszik el ha oda bújok mellé de hát az oviba nincs ilyen, így mindennap viszi a kis plüssét és őt ölelgeti helyettem :D

2012. ápr. 17. 09:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat. Szóval eljött az ott alvás ideje, már másfél hete ALSZIK AZ OVIBAN, az óvónénik azt mondják semmi gond vele, néha kicsit nehezebben alszik el, de mindig alszik, remélem ez így is marad:)
2012. ápr. 18. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!