Rosszul alvó kisgyereknél, hogy ment az ovis alvás?
Figyelt kérdés
Kislányom most kezdte 1,5 hete az ovit jövő héten már ott kellene aludnia, de itthon csak úgy alszik el, hogy az ölembe veszem, elalszik és úgy tehetem le az ágyára. Valaki volt hasonló helyzetbe, hogy sikerült megoldani?2012. márc. 29. 09:42
11/12 anonim válasza:
Elég jól ment nekünk, 2 nap után megszokta, hogy ott aztán aludni kell, nincs mese, a többi gyerektől is látta, hogy ez a menet.
12/12 anonim válasza:
na látom megoldódott épp akartma irni h az enyém 1 éves kora óta nem aludt délután de én nem szóltam,2.héten már aludt bent és azóta is. viszont itthon az istennek sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!