Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg minden kisfiús család...

Tényleg minden kisfiús család küzd a fitymaletapadással vagy szükülettel? Mert én mindenhol ezt olvasom és hallom

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 11:56
1 2
 11/14 R. Zita ***** válasza:
96%
Két és fél éves a kisfiam, de csak három hónappal ezelőtt kezdtem el felhúzogatni neki. Addig egyáltalán nem. Kb. a 3-4. napon teljesen feljött neki. Nekem is mondtak mindent annak idején. Húzogassuk neki már pár hónapos korától, ne nyúljunk hozzá 3 éves koráig,....stb. Úgy döntöttem, majd két éves kora után elkezdjük. Hát nem bántam meg, hogy vártam vele. Szóval nekünk simán ment szerencsére. :) Azt is mondták, hogy majd ha jön a jó idő, sokat lesz a gyerek pelus nélkül, úgyis megtalálja a kikiját, és megrángatja majd magának. Hát tényleg... Most már lassan két hónapja pelus nélkül van egész nap, tényleg sokszor meglepődök, mekkorára képes megnyúlni neki.... :))
2012. máj. 30. 22:01
 12/14 R. Zita ***** válasza:
100%
*kukiját
2012. máj. 30. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Más a letapadás és más a szűkület. A letapadás általában megoldódik "magától" és nem kell különösebben siettetni. A szűkület sajnos nem oldható meg tornáztatással. Sokszor a letapadás és a szűkölet együtt fordul elő. Mivel ez egy eléggé érzékeny téma és terület, így bármilyen orvosi beavatkozás drasztikusnak tűnik egy anya számára, pedig valójában rutin eljárás mind a letapadás feloldása, mintd a fitymaszűkület műtét. Szerintem a fiuk 10-15%-a érintett ebben, és szerencsésebb gyerek korban megoldani és nem kell megvárni a serdülőkort!
2012. jún. 2. 11:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Főleg akkor szerencsések, ha nem olyan típusúak (mint én), hogy a makk szabadon hagyása annak a kiszáradásával jár.... foltosodással....

Plusz nem cikkcakkosan vágják, ahogy engem a Heim Pálban...

2013. febr. 28. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!