Kisgyermeked milyen kreatív névvel illette kedvenc plüssét, képzeletbeli barátját vagy éppen a család háziállatát?
Tudjuk hogy a néhány éves gyerkőcök a tanult szavakat milyen kreatív módon teszik egymás mellé, alkotva ezzel új és fantasztikus szavakat :)
Kíváncsi vagyok hogy a te gyerkőcöd milyen szuper neveket alkotott :D
Egyik ismerősömék nyusziját pl úgy hívják hogy BubiLufi :)
A cumi van elnevezve, kopisz. Nem tudom hogy jött ez neki.
Egyik kedvenc meséje a ToyStory és a főhős Wody, de a lànyom csak úgy tudja kimondani hogy Budi:)
Az egyik plüssfiguráját (mi sem tudjuk eldönteni, hogy kutya vagy bari) kb. 20 hónaposan elnevezte "Lami"-nak, azóta is így hívja. :)
13 hónaposan a köldökömet piszkálta és mondogatta, hogy "bütyi", na a köldök azóta is bütyi :).
A macija Bojszi.
A tehénkéje Sárkány. :)
Nekem még nincs babám, de anyám emlékszik, mi milyen neveket adtunk a nővéremmel a dolgoknak :). Nekem volt egy plüsstehénkém, az volt a Bocc. Az érdekesség az, hogy ez volt az első szavam, és után hónapokig nem mondtam mást, csak ezt, hogy bocc. Mindenre jó volt :D, különböző hanglejtéssel, hangeffektusokkal kísérve, mindenre kielégítő válasz volt.
Másik: a tesóm egyszer állt az ablakban, mutogatott kifelé és torkaszakadtából kiabált, hogy HÁKÁ! Anyumnak beletelt némi időbe, míg rájött, hogy a helikoptert rövidítette le így a nővérem :). Neki is volt kedvenc plüsse, egy narancssárga kutya, ami úgy hívott, az Öregem. "adide az öregem..." :D. Jópofák ezeket a gyerekszavak, a fenti válaszokon is jót mosolyogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!