Ballagásra kreatív ötlet? Csokrot akakrok, de pénzt kért és van kedvenc sztár! Hogy hozzam össze?
Figyelt kérdés
Van egy 8 os csajszi, párom unokahúga:) Imádja SP-t(ez valami új tinisztár, pasi)na és persze pénzt kért a ballagásra.Én arra gondoltam, köttetnénk egy csokrot, bele a pénz meg az SP valamilyen formába...ÖTLET????2010. jún. 5. 11:49
1/2 anonim válasza:
Ha csokrot akarsz es penzt kert, akkor csinaltass penzbol csokrot. Nem tudom lattal-e mar ilyent, de nagyon jopofa, egy hozzaerto viragkoto tudni fogja mirol beszelsz.
2/2 anonim válasza:
Sztem SP-t meg nyugodtan hagyjátok ki belőle, max ajándékba kapjon róla posztert vagy cd-t vagy ilyesmi. (Hozzátenném, sp nem sztár, maximum celeb...)
Amúgy ja, most nagyon mennek az olyan csokrok, amikbe pénz van valahogy ügyesen belefűzve, pl. 10 db 500as az elég bőven és ha ügyesen van megcsinálva, jól is mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!