Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg minden kisfiús család...

Tényleg minden kisfiús család küzd a fitymaletapadással vagy szükülettel? Mert én mindenhol ezt olvasom és hallom

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 11:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
nálunk soha semmi nem volt ezzel
2012. máj. 30. 11:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs gond, bár én azt hittem, van. De a szakorvos szerint sem letapadás, sem szűkület nincs a kicsin, amit én letapadásnak látok, az egy teljesen normális állapot. Mi húzgáltuk neki már elég régóta.
2012. máj. 30. 12:06
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk soha nem volt gond,5 éves lesz a kisfiam. :-)
2012. máj. 30. 12:07
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 3 fiam van,és egyiknél sem volt gond soha.
2012. máj. 30. 12:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem volt gond..Fürdésnél néha mondom kisfiamnak húza fel magának,és ennyi..nem kell emiatt aggódni,néha csinálod neki,és természetes lesz,nem fog letapadni..
2012. máj. 30. 12:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
minket küldtek sebészetre miatta, de én vártam vele pár hónapot, s helyrejött magától. hajlamosak a dokik rángatni, ha kell, ha nem. mindent siettet mindig mindenki. 3 éves korára kell, hogy a letapadás megszűnjön, de 2 évesen már mindenkit küldenek korrekcióra.
2012. máj. 30. 12:45
 7/14 krisztivan ***** válasza:
96%
Mi nem küzdünk vele,pedig le van tapadva:-))Kipróbáltunk egy kenőcsöt és szépen feloldotta és elkezdett "kinyílni"a luk a kukacon.Viszont ahogy abbahagytuk a krémet ,azzal a lendülettel vissza is tapadt neki.Én úgy gondolom(doki is,szerencsére)hogy amíg pelusos addig nem foglalkozunk vele,utána pedig majd szépen huzogatjuk,kenjük és megoldódik a "probléma".Hiszek benne,hogy nem véletlenül csinálja ezt a szervezete,hanem mert még nem jött el az ideje az oldásnak.
2012. máj. 30. 12:55
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Én azt a nézetet vallom, hogy nem kell húzgálni a kukit, a fiaimnak sem húzgáltam soha, talán csak 1 mm-t fürdésnél. Egyszer csak tök simán feljött mindegyiküknél, kb. 1 éves korukra. Hogy meglepődtem! :D
2012. máj. 30. 13:33
 9/14 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk sincs gond a kisfiamnál.

Viszont az unokaöcsémnek volt fitymaszűkülete, meg is kellett neki műteni.

2012. máj. 30. 13:34
 10/14 anonim ***** válasza:
71%
Kisfiam 2 hónapos kora óta húztam neki, 1 éves korára teljesen feljött a bőr. Tehát szűkület nem volt, de le volt tapadva a vékony hártya a makk és a makkot fedő bőr között. (remélem érthető). Szóval ez a hártya alá gyűlt be a váladék 3 éves kisfiamnál 2 hónapja. Ami magától nem tudott távozni, hiába húztam neki, hiszen az egy zárt részen volt. Így az urológus felhúzta azt a vékony hártyát, mert ha begyulladt nagy bajt okozhatott volna.
2012. máj. 30. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!