Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyerek angol tanulás?

3 éves gyerek angol tanulás?

Figyelt kérdés
Egy 3 éves gyereknek mit lehet angolul tanítani? Írni, olvasni nem tud ilyen korban. Mondokűkat és zenéket tanítsak neki? Meg szavakat, gyümölcsöket, színeket? Kb mennyi idő míg megtanulja ezeket?

2012. máj. 25. 13:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van a nyelvtanárnak.ha nem következtesen, nap mint nap hallja a gyerek a nyelvet egész iskolás koráig akkor semmi haszna nem lesz belőle. Én pl németes óvodába jártam egy évig, iskolás koromban semmire sem emlékeztem belőle és nem is voltam jó németes.
2012. máj. 25. 20:19
 12/13 A kérdező kommentje:

Szerintem is ér valamit. Én is ovis korom óta tanulom az angolt, de csak heti 1-szer, 2-szer volt egy 60 perces foglalkozás. Verseket, mondókákat és színeket tanultunk. Sokat játszottunk. Arra volt jó, hogy megszerettem a nyelvet. Aztán később mikor már komolyabban tanultam felleltem az új szavakat a régi mondókákban, és így azokat már nem is kellett megtanulnom. A régi mondókákra és énekekre minden gyerek emlékszik élete végéig. :)

Aztán 3.-ban elkezdtem tanulni a németet. Azt mindig is utáltam, mert nem is értettem, hogy mit csinálunk. Meg a tanár is rossz volt. Szóval ha a kicsi ovis korában megszereti a nyelvet akkor később szívesen tanulja. Amúgy meg füst az egész.

2012. máj. 26. 07:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Helyes aki tudja tanítsa gyerekét idegen nyelve(ke)n (re) már kiskoruktól kezdve könnyebben jegyzik meg a dolgokat később nehezebb lesz.

Alapszintű dologokat érdemes előbb abécé számok napok hónapok, hogy hívnak hogy vagy stb. Youtubon találsz órákat lesd el mit tanítanak és hogy.

2012. júl. 4. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!