3 éves gyerek angol tanulás?
Szerintem is ér valamit. Én is ovis korom óta tanulom az angolt, de csak heti 1-szer, 2-szer volt egy 60 perces foglalkozás. Verseket, mondókákat és színeket tanultunk. Sokat játszottunk. Arra volt jó, hogy megszerettem a nyelvet. Aztán később mikor már komolyabban tanultam felleltem az új szavakat a régi mondókákban, és így azokat már nem is kellett megtanulnom. A régi mondókákra és énekekre minden gyerek emlékszik élete végéig. :)
Aztán 3.-ban elkezdtem tanulni a németet. Azt mindig is utáltam, mert nem is értettem, hogy mit csinálunk. Meg a tanár is rossz volt. Szóval ha a kicsi ovis korában megszereti a nyelvet akkor később szívesen tanulja. Amúgy meg füst az egész.
Helyes aki tudja tanítsa gyerekét idegen nyelve(ke)n (re) már kiskoruktól kezdve könnyebben jegyzik meg a dolgokat később nehezebb lesz.
Alapszintű dologokat érdemes előbb abécé számok napok hónapok, hogy hívnak hogy vagy stb. Youtubon találsz órákat lesd el mit tanítanak és hogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!