3 éves fiam sokszor fent van éjjel mert folyton iszik hogyan szoktassam le erről?
Napközben is sokat iszik. Nem ijesztgetni akarlak,de lehet érdemes lenne egy vérvizsgálatot csináltatni vércukor szintre.
A másik:mit iszik? Ha sima vizet adsz neki,akkor is kell? Vagy csak az édesre meg anyára vágyik?
Nem túl száraz a szoba levegője?
napközben nem iszik olyan sokat egyébként éjszaka limonádét szoktam neki adni nem olyan édesen.
vérvételen már voltunk minden okés nála
"éjszaka limonádét szoktam neki adni nem olyan édesen"
Pont ez a baj. Ha vizet adsz neki, akkor nem fog felkelni, őt csak a limonádé izgatja, főleg ha van benne egy pici cukor is.
Szia.
Cáfolom az előttem szólókat.A vizet nem minden gyermek utasítja el.Az enyém éppen annyira kedveli,mint bármilyen teát egyéb innivalót.És hiába próbáltam már ezzel a módszerrel leszoktatni az éjjeli felébredésről a 2 évesemet,ugyan úgy issza a vizet is.A 3 éves már nagyocska tedd le mellé esetleg csőrös pohárba és igyon egyedül abbó éjjel.
már próbáltam vízzel is ugyanúgy felkel és próbáltam azt is hogy melléteszem az innivalót addig issza amíg van benne.
de azért köszi a tanácsot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!