Hogy szoktassam le, hogy átjön éjjel az ágyunkba?
Szerintem ez tipikus a nem megondolt gyerek nevelés. Mikor kisebb volt kényelmesebb volt, megengedted neki, most mikor már terhes akkor hess vele.
leszoktatni csak nagy sírások árán tudod. De mikor majd üvölt a gyereked gondolj bele hogy azért üvölt most a gyerek mert kiskorában amikor max kis nyügi lett volna te túl kényelmes voltál és csak a magad érdekét nézted.
Ne hagyd,hogy veletek aludjon el hanem már lefekvéskor is legyen a saját ágyába.
Nem lehet kicsit messzebb rakni az ágyát a tiétektől???
Első!
Igen, lehet, hogy hibázott a kérdező, hogy mellettük altatta el 2 évig, de nem azért akarja most "elhessegetni", mert neki nyűgös, hanem, mert a gyerek SEM piheni ki magát! Pálcát az törjön felette, aki tökéletes. Mivel nincs tökéletes ember, ezért azt gondolom, hogy fogd vissza egy kicsit magad.
Kedves Kérdező!
Próbáld meg a saját ágyában altatni, úgy, hogy odabújsz hozzá. Eleinte még biztos, hogy átmászik hozzád, azt szerintem hagyjad addig, míg már cirkusz nélkül elalszik a saját ágyában. Ha ez megvan, akkor jöhet az, hogy éjszakánként visszarakod a saját ágyába egy pár perc után.
Én így csináltam. Az első két-három napig volt gond, hogy nem a mi ágyunkban altattuk, az éjszakai rendszeres jövés-menésről pedig hamar leszokott. Most már csak akkor jön át éjszaka, ha pisilnie kell vagy ha beteg.
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbáljuk! Bár néha ami elég ritka van , hogy a saját ágyában alszik el..de ritka!
Az 1-re reagálnék. Az én kisfiam külön szobába,külön ágyba lett szoktatva. Most 20 hónapos. Semmi baj nem is volt ezzel, de most 1 hónapja minden éjjel 1 körül jön. Önállóan, egyedül aludt el, bent sem kellett nála lenni.
Akkor légyszi áruld már el nekem, h mi mit rontottunk el???? Miért kell rögtön leszólni a másikat? Miért nem tudsz a kérdésre felelni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!