Hogyan szoktassam a kis ágyaba a fiamat? Már 3 honapos, és velünk alszik,2 hetes kora ota. De mi ágyunkba is ugy alszik, ha altatom. Hogy aludhat, vagy hogy hadjam a kis ágyába?
Figyelt kérdés
kell altatni?várjam,hátha magátol?2010. ápr. 5. 08:04
1/4 anonim válasza:
Én eleinte csak átteném, ha már elaludt. De ha könnyen alszik el (nem úgy mint a mi kisfiunk, aki csak kézben) akkor már az ő ágyában is menni fog, próbáld meg, idő van a próbálgatásra, mint a tenger, én is ezzel szoktam magam vígasztalni, hogy mi lesz ha felébred, hát próbáljuk újra.
2/4 anonim válasza:
Az első vagyok. Nekünk tegnap sikerült az ágyban, de előtte 1 órát cipeltem. Csukódott a szeme, símogattam, aztán amikor becsukta, akkor hagytam ott. Szerintem fokozatosan próbáld, hogy altatod, majd látod, mennyire megy neki akár egyedül is.
3/4 anonim válasza:
Ha nem olyan a kisfiad, hogy ordít egy idő után, szerintem tedd le, pl. hasra és a popsiját ütögesd, vagy ringasd jobbra-balra, tégy be zenét neki. Mi is így altattuk a kislányt és előbb-utóbb elhagytuk a popsiütögetést, maradt a zene. Hamar megtanulják az új rendszert. Volt, hogy sírt is, de azt is elhagyta.
4/4 anonim válasza:
Én betenném a kiságyba, odaülnék az ágya mellé, símogatnám, esetleg halkan dudolgatnék neki, és csak akkor venném fel, ha nagyon sírna. A mi lányunk kezdetektől fogva így aludt el, ma már nem kell símogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!