Hogyan szoktassam le a hajtekergetésről 2,5 éves lányomat, és egyáltalán miért csinálja?
Csak bal oldalon, tekergeti a mutató ujjéval.
Olyan gyakran csinálja,hogy az össze hajszál eltöeredezett, megritkult látványosan a haja, és ráadásul fejbőrnél is kikopott már.
Fül alá érő haja van egyébként.
Szerintem le kéne kopaszra vágni..de jön a tél most nem szeretném.
Van más praktika esetleg?
Csatot hajgumit nem tűr a hajában.
Mikor csinálja ?? Így altatja magát?
Azért kopaszra ne vágasd de rövidre igen hátha akkor nem tekergeti.
Szia!
Ez nem más mint potcselekvés. Kifogja nőni ha pedig este csinálja akkor így altatja magát esetleg találjatok ki közösen valami más módszert az elalváshoz.
szia
én 34 éves vagyok és tekergetem a hajam, pici korom óta - általában akkor csinálom, mikor ideges vagyok vagy valami miatt aggódom. És így is, hogy tudom miért tekergetem, gyszerüen tekergetem, ez nyugtat meg - Sajnos tekergetem:( de ennek lelki oka van:(
Teljesen változó hogy mikor csinálja, nem csak elalvás előtt. Sőt, már én is gondoltam rá hogy lehet hogy olyankor idegeskedik valamin, de aztán láttam hogy a kedvenc meséje közben is csinálja.
Bogyó és babóca a mese, az nem egy stresszes dolog. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!