Hogyan szoktassam rá lassan 3 éves lányomat, hogy 10 óra helyett legalább 9kor elaludjon este?
Figyelt kérdés
Atomóra pontossággal, reggel 6:40kor ébred, délben elalszik, 2-3óra múlva ébred, és este csak 10kor alszik el akkor is , ha negyed tízkor már az esti mesét olvasom neki. Szerintem egy ilyen kisgyereknek kilenckor már ágyban a helye.2011. okt. 16. 19:55
1/4 anonim válasza:
szerintem 8-kor, de gondolom nektek a 9 is jó lenne.
egyszerüen ne engedd délben csak 1 órát aludni. ha 3 órát alszik akkor délután 4-ig alszik?
nekem a lányom 1 éves de már most úgy van ha tovább mint 3 alszik akkor 9 elött nem tud aludni. ha 2 körül ébred délután akkor 8-kor már alszik.
2/4 anonim válasza:
Keltsd fel másfél -2 óra alvás után, majd legyetek kint a levegőn minél többet. menjetek minden este 8 körül fürödni és utána már ne hagyd játszani, hanem rögtön dugd ágyba így megszokja a rendszert.
3/4 anonim válasza:
Ne hagyd délután annyit aludni és este hamarabb el fog aludni...nálunk bevált,igaz az első egy-két nap kicsit nyűglődtünk de aztán megszokta és hamarabb aludt el esténként.
4/4 anonim válasza:
vagy hozd előbbre egy órával az esti fürdést vacsit meseolvasást stb. A fiam 5 éves nyáron ovi szünetben ő is 10 körül került ágyba, most hogy reggel kelni kell 9kor már alszik, és csak annyit tettem hogy fix 7 kor fürdik( ez fél óra legalábbb:)), aztán vacsi majd mese és legkésőbb 9re már alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!