Éjjel sokat iszik a 2 évesem, hogy szoktassam le?
Ne az ivásról szoktasd le, hanem váltsatok éjjelre pelust.
Fiam 2,5 éves lesz, kb. fél éve mi ilyet használunk, nekünk csak ez az egy bírja az éjszakát: Bio Baby - BIOPELENKA JUNIOR (12-25 kg). Cserélni nem szoktam éjjel, nagyon bevált, előtte mindig tiszta pisi volt, mire felébredt.
Innen szoktam rendelni:
engem inkább az zavarna, hogy miért nem alszik éjjel? :)
fél liter az rengeteg.
lehet, hogy mérni kellene vércukrot, de szerintem csak megszokásból iszik.
rossz lehet neked, sajnálom:(((
Szia!
Az én kislányom is ilyen nagy ivó,szintén éjjel is cserélni kell pelust,mert akkor is sokat iszik,mondjuk azért fél litert nem,de olyan 2-3 dlt ő is megiszik részletekben.Viszont nappal is megiszik kb.2-2,5 l folyadékot.Sajnos ez nála megszokás,mindig is így csinálta.mindig is sok pelust elfogyasztottunk:(Ő is 2 éves.Ha nem adom neki éjszaka,akkor pedig jön a hiszti,sírás.Csak úgy lehetne leszoktatni,ha hagyjuk síni őket,aztán 2-3 nap állítólag,és azt is megszokja,hogy nem kap,csak sajnos én ezt nem tudom megcsinálni,túl gyenge vagyok ahhoz,hogy hagyjam sírni.Mondjuk azon még soha nem gondolkodtam,hogy esetleg kivizsgáltassam emiatt,lehet,hogy érdemes lenne kikérni a védőnő tanácsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!