Mennyi idős koráig altattad/altatod gyerkőcödet?
Szintén 3 éves, februári, csak lány:)
1 éves koráig ringattam.
Utánna már nem bírtam, magunk közé fektettük, és itt is maradt, velünk alszik.
Morzsolja hol az én, hol a férjem fülét, van hogy mindkettőnkét, és úgy alszik el. Van hogy 2 perc, van hogy fél óra mire elalszik, attól függ milyen fáradt, de 9:30 körül be alszik.
Minket nem zavar, elférünk, mindenki nyugodtan alszik, nem
Szokott megébredni, csak nagy ritkán hogy szomjas, de iszik, és vissza is alszik.
Próbáltuk hogy külön aludna, de akkor ha éjjel nem talál fület amit csak megfog, hoy ott vagyunk-e, felkel, és mire átérek, annyira magához tér, nehéz vissza altatni, s az már nem jó hogy én maradok ott, ő akar a mi ágyunkba jönni.
Nekúnk jó így.
Most egy kihúzhatós kanapé van a szobájában, karácsonyra tervezzük hogy kap egy szép csajos ágyat, és hátha az megtetszene neki , ott aludna.
5 éves lesz
mese, villany le, és 2-3 percig simogatom a fejét. majd kap egy puszit és kijövök. szobája mellett van a fürdő és ott fel kell kapcsolnom a villanyt. így alszik el.
1 évesemet meg be,egyek elfekszik a kezembe. 1 percig ringatom, puszi és lerakom a kiságyba. egyedül alszik el.
így volt fiamnál is addig amúgy kiságyba aludt. onnantól kell a fejét simogatni, mióta meg van a nagy ágya.
kedves 2. Édes lehet, amikor keresi a fületeket éjjel:-)
Kedves 4. (és utolsó). Én nem érzem, hogy ezzel rosszat tennék. Nem egy 10 éves gyerekről van szó, hanem 3 évesről. Én úgy gondolom, hogy el fog jönni, az az idő, amikor már nem kéri ezt a fajta közelséget.Illetve majd később 1-2 év múlva ha még így lesz, akkor már megérti, hogy ő már nagyfiú, és aludjon egyedül. Egyébként 25 hónapos koráig szopizott. 1,5 éves korától meg szopi után elfordult és már aludt is. Utána mint írtam, jött a bölcsi, és borult minden. DE mondom nem zavar, imádom nézni ahogy lecsukódik a kis szeme, vagy hozzám bújik, fogja a kezemet, olyan jó érzés...na meg olyan hamar felnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!