Mennyi idős volt a babád amikor áttért az egyedüli elalvásra, ha előtte ülve ölben altattad? (nem ringatva)
Figyelt kérdés
Babám 9 hónapos és úgy alszik el hogy ölbe veszem leülök vele a fotelba cumizik és közben néha zenét hallgatunk.Kíváncsi vagyok hogy kell e arra szoktatni hogy a későbbiekben egyedül aludjon el vagy magától elhagyja majd ezt?!?2011. dec. 15. 21:04
1/9 anonim válasza:
Bocsi az offért, de engem is érdekelne a válasz. Az én 6 hósom is ölben alszik.
2/9 anonim válasza:
bocsi az off-ért,de erre én is kíváncsi vagyok...én fiam 14 hónapos, és még mindig így alszik el...mostanában még cicit is kér, mert jönnek a fogai, és totál nyűgös, anyás...én is azon gondolkoztam, hogy hogyan fogom átszoktatni??Nekem egyenlőre kivitelezhetetlennek tűnik...
3/9 anonim válasza:
Hát ez Engem is érdekelne, pont ma gondolkodtam azon hogy ha így fog elaludni mindig akkor ha bölcsibe adom később most 10 hós és 17 hósan tervezem akkor a bölcsiben mi lesz? Hogy fog tudni elaludni egyedül? Ott biztos nem foglalkoznak majd ezzel.........! Mi a megoldás, hm....!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtatok!:) Úgy látszik hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Akkor várjuk közösen valaki okos tanácsát :))
2011. dec. 15. 21:54
5/9 anonim válasza:
2.5 éves a kislányom és kb 18 hónapos kora óta van hogy előfordul (!) hogy egyedül si el tud aludni. Sokszor még most is igényli a simogatást, közelséget. Nem eröltettem neki soha semmit, finoman próbáltam rávezetni az egyedül elalvásra. Hiszem hogy ahogy nő egyre többször lesz az hogy már egyedül elalszik és nem kell "aszisztálni"!
6/9 krisztivan válasza:
15 hós a fiam és Ő is a vállamon alszik el.Én nem is akarom az egyedüli elalvásra buzdítani,hiszen ha majd mesét olvasok neki akkor is el fog menni ez a félóra amit összebújva töltünk.Szerintem.:-))
7/9 anonim válasza:
Kisfiam 8 hetes korában kezdte el átaludni az éjszakát, utána nem sokkal már az egyedül elalvás is ment neki. Úgy szoktattam rá hogy letettem az ágyba, simogattam, ha sírt felvettem, mondtam neki hogy semmi baj, itt van anya, és visszatettem. Ott voltam amíg el nem aludt, hogy érezze hogy nem hagytam ott. Aztán szépen hozzászokott. Szerencsére nincs is baj az alvással azóta sem. Sokszor játszik egy kicsit amikor leteszem, de szó nélkül elalszik. Napközben viszont csak akkor tudom letenni ha ő jelzi hogy álmos, különben balhé van :) most 11 hónapos.
8/9 anonim válasza:
Lányom 5 hónapos. Az esetek 90%ában ölben alszik el, közben paskolom a fenekét és egyebek. Viszont amikor látom rajta, hogy fáradt, de még nem nyűgösen fáradt, akkor leteszem a hasára és elalszik magától. Remélem idővel egyre többször lesz ilyen.
9/9 anonim válasza:
Szerintem majd kinövi :)
Az én kisfiam 18 hónapos,ő 2 hete veti ki magát a kezemből,hogy tegyem le az ágyra,és ott próbál elaludni. Eddig kézben ringatva altattam. Persze még mellette vagyok és felveszem egy fél percre,ha nagyon mocorog,utána ismét leteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!