Vasárnap "maminál"(özvegy anyósomnál) töltött pár órát a 20hónapos kisfiam, nála is aludt ebéd után. Mi addig itthon élveztük a "szabadnapot". Ez már a 4. ilyen nap,1-2hetes időközönként. Anyósom találta ki, mi e nélkül is ellennénk. Kisfiam már sok szót mond, a "mami"-t nemrég tanulta meg, de mondatokban még nem beszél. Este még szokta kérni a "cicit" elalváshoz, akkor szopik is még. Néha napközben is kéri, de akkor, megbeszéltük, hogy nincs. Cumija van, összebújunk, és általában egyedül szépen elalszik. Most vasárnap óta, 2szer is esti szopi előtt, amikor meglátta a cicimet: nevetett egyet, és azt mondta: "mami". Szerintetek miért? Mit gondoljak, mit tegyek?
Kedves utolsó! Egy cipőben járunk! Az én anyóspajtásom óvónő! :) Nem egyszer hallottam: hallgassatok rám, hisz ezt tanultam. Diplomám van! :) A múltkor énekeltem a lányomnak Az én elmentem a vásárba című dalt, mert nagyon szereti benne az állathangokat. Erre anyóskám rám szólt, hogy nem helyesen tanítom, nem így van a szövege és ha így tanulja meg meg fognak minket szólni az oviban. Hozzáteszem kislányom 8 hónapos szóval nem tanulja meg még mit énekelek csak tetszik neki a hangom. Ja és az ovi is messze van még! Van még jó sztorid? Legalább nem vagyok egyedül! :)
2012. máj. 17. 17:43
32/35 anonim válasza:
Kedves 31-es! Igen, van még! Anyósom általános iskolás gyerekeket tanít 1-4. osztályig. Az első unokájának (a férjem bátyának a gyereke) már 3 éves korban íróasztalt csináltatott...Az én fiamnak már másfél éves korában az összeadást tanította, persze sikertelenül. Most 3 és fél éves, a mai napig nem tud összeadni és kivonni... :) Hát ami meg gondolom általánosságban minden nagyszülőnél előfordul: bele akarna szólni a gyermeknevelésbe. Állandóan ilyen-olyan cikkeket küld a Facebook-on (napjában min. 5-öt) mind gyereknevelés, mind a párkapcsolat (megjegyzem, semmi gond köztem és a férjem között) témakörben. Nekem már nagyon, de nagyon elegem van belőle, de hát mégis ő a gyermekeim nagyanyja, nem tudok mit tenni.
Neked van még sztorid? Szívesen nevetnék egy jót! :D
2012. máj. 17. 19:25
33/35 anonim válasza:
Ó de még mennyi! Van egy nagy szobánk, ahol a szőnyegre plédet terítettem. Szép mintás babaplédet. Imád játszani rajta a kislányom. A minap anyósom kijelentette, hogy egyáltalán nem esztétikus így és, hogy régen is a földön játszottak a gyerekek. Laminált padló van, ami hideg is meg csúszik is, de hát a gyakorlott anyuka.. Na meg ahogy a gyereket ringatja! Kislányom sosem aludt el ringatás közben. Betesszük az ágyába, játszik egy kicsit és elalszik magától. Anyós meg úgy akarja altatni, hogy hóna alá csapja, cumi a szájba, ringatás ezerrel közeben: áááábabaáááá. És ha nem alszik akkor csak az lehet a gond, hogy nem álmos. Az ő fiának (férjemnek) már 3 hónaposan volt elől két foga és kifli(!!!!) csücskét rágcsálta vele. :)) Na és 3 hónaposan már májat is evett. Néha az agyamra megy. Ő nagy internet ellenes! Ott csak hülyeségek vannak (nem tudja még a gépet sem bekapcsolni). Férjem öccse 4és fél kg-mal született, de már 1 hetes korára 5kg volt. Az egész falu csodájára járt! :)))
2012. máj. 18. 08:28
34/35 anonim válasza:
:) Jókat kuncogtam a leírtakon. Hát akkor nincs más választásunk, mint elviselni az elviselhetetlent.
Kitartást, sok szerencsét! :D
2012. máj. 18. 11:45
35/35 anonim válasza:
Na itt nagyon elkanyarodtunk a témától(kérdéstől)de nekem is tetszenek az anyós-sztorik,úgyhogy dobok fel egy új kérdést elviselhetetlen anyósok témakörben!Majd írjatok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!