Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek, hogy altatja...

Szerintetek, hogy altatja anyós a kisfiamat?

Figyelt kérdés
Vasárnap "maminál"(özvegy anyósomnál) töltött pár órát a 20hónapos kisfiam, nála is aludt ebéd után. Mi addig itthon élveztük a "szabadnapot". Ez már a 4. ilyen nap,1-2hetes időközönként. Anyósom találta ki, mi e nélkül is ellennénk. Kisfiam már sok szót mond, a "mami"-t nemrég tanulta meg, de mondatokban még nem beszél. Este még szokta kérni a "cicit" elalváshoz, akkor szopik is még. Néha napközben is kéri, de akkor, megbeszéltük, hogy nincs. Cumija van, összebújunk, és általában egyedül szépen elalszik. Most vasárnap óta, 2szer is esti szopi előtt, amikor meglátta a cicimet: nevetett egyet, és azt mondta: "mami". Szerintetek miért? Mit gondoljak, mit tegyek?
2012. máj. 16. 13:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egész egyszerűen, poénként meséld el a mamának és meglátod, mit reagál:

Képzeld/képzelje mama, mikor este meglátta Tomika a cicimet elkezdett nevetni és mondta, hogy mama. Gondoltam is, hogy már ilyen kicsinek is pasasok, mindegy csak cici legyen!

vagy valami hasonló, nem tudom, milyen stílusú a mama.

2012. máj. 16. 14:15
 12/35 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket, aranyosak vagytok! Este sajnos ő kéri, én nem ajánlgatom. Sőt, ha néha apja próbálja altatni, akkor ordít: hogy: anyuci ciciiii! Biztos én vagyok rosszindulatú is meg féltékeny is, de ha ott vagyunk, a mama állandóan ölelgetnè, és attól rosszul vagyok.
2012. máj. 16. 14:15
 13/35 anonim ***** válasza:
Hát,vannak dilis mamák,anyósok..de ennyire..csaknem!!kérdezd már meg,mi volt alvás előtt,mert negyon érdekel engem is már!!Mama milyenségétől függően,végülis nem kizárt.Szerinted kitellik tőle??Ááá...
2012. máj. 16. 14:19
 14/35 A kérdező kommentje:
14.15ös, ez jó ötlet, köszi! A buta gondolatomat meg elűzöm messzire!
2012. máj. 16. 14:19
 15/35 A kérdező kommentje:
Ja, arra konkrétan nem gondoltam, hogy elfogadta volna tőle a fiam, csak hogy "bepróbálkozott". Most egy jó pár napig nem megyünk hozzá.
2012. máj. 16. 14:22
 16/35 anonim ***** válasza:
14:19-es vagyok.Megértelek,hogy írtad,kiráz néha a hideg,a túlzott ölelgetéstől.Én is gyakran érzem ezt..fura!Végülis,muszály a végére járnod!
2012. máj. 16. 14:28
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a mamit,h neki hogy sikerült elaltatnia a fiad,mert te néha bizony küzdesz!Kikéred a véleményét,tehát úgymond felemeled,m számítasz rá,meglásd igazat fog mondani,még ha cicivel is kínálta azt is elfogja szerintem mondani.
2012. máj. 16. 14:45
 18/35 anonim ***** válasza:
Bakker,nagyon durva lenne,ha úgy lenne....hány éves az anyósod?És milyen típus?Öreges,maradi,vagy fiatalos,modernebb?Én megkérdezném tőle,hogy:Mama(vagy ahogy hívod)nem kérte a gyerek a cicit alvás előtt,mert engem mindig nyaggat érte?És-ha igen-hogyan oldotta meg(a cici nem adást)?Szerintem ki fog bukni belőle az igazság.Puhatolózz egy kicsit.
2012. máj. 16. 15:44
 19/35 anonim ***** válasza:
Hát én nem hiszem, hogy arra éne gondolni, hogy szoptatni akarta. Lehet inkább kiváncsiskodott és megnézte a kisfiad, hogy a mamának mi van a ruha alatt. Az én fiam sőt a lányom is csinált ilyeneket, szerettek kukucskálni.
2012. máj. 16. 22:02
 20/35 A kérdező kommentje:
Igen, ez is lehetséges :-). De azért leírok pár dolgot a mamiról: 160-170kg, nagyon öreges. Egèsz nap otthon unatkozik, minket vár, ès szid, hogy miért nem megyünk gyakrabban. Eddig ok. Aztán vagy 100szor elmondta legalább, hogy arról ábrándozik, milyen jó lenne, ha valaki a küszöbére tenne egy mózeskosárban egy bébit, ő biz isten felnevelné. Ha ő vigyázz vmelyik unokára, mindig újra fiatalnak érzi magát, és újraéli, mikor ő fiai voltak picik. Kisfiam születésétől több hónapon át (amíg rá nem szóltam,hogy most már zavarja a babát) mindig jött utánam nézni, hogy szopik az unokája, mert olyan szép látvány. Eddig ezeken nem botránkoztam meg, csak fura volt. De most felmerült bennem ez is: más anyósok szoktak ilyeneket mondani?
2012. máj. 17. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!