Szerintetek, hogy altatja anyós a kisfiamat?
Figyelt kérdés
Vasárnap "maminál"(özvegy anyósomnál) töltött pár órát a 20hónapos kisfiam, nála is aludt ebéd után. Mi addig itthon élveztük a "szabadnapot". Ez már a 4. ilyen nap,1-2hetes időközönként. Anyósom találta ki, mi e nélkül is ellennénk. Kisfiam már sok szót mond, a "mami"-t nemrég tanulta meg, de mondatokban még nem beszél. Este még szokta kérni a "cicit" elalváshoz, akkor szopik is még. Néha napközben is kéri, de akkor, megbeszéltük, hogy nincs. Cumija van, összebújunk, és általában egyedül szépen elalszik. Most vasárnap óta, 2szer is esti szopi előtt, amikor meglátta a cicimet: nevetett egyet, és azt mondta: "mami". Szerintetek miért? Mit gondoljak, mit tegyek?2012. máj. 16. 13:55
1/35 anonim válasza:
Nem igazán értem az összefüggést a kérdés és a leírás között. Fejtsd ki jobban, hátha van ötletem.
2/35 anonim válasza:
Uramisten, remélem nem azért amire gondolok:( Mert ha igen, attól a hideg is kiráz - jó ég. De hát csak nem! Vagy gondolod, hogy mégis? Jézusom, rosszul vagyok:S
3/35 anonim válasza:
én is csak egyre tudtam gondolni de nagyon kétlem hogy cicit adott volna legfeljebb arról lehet szó hogy a mama mesélt valamit0 róla hogy már nem kell cicic
4/35 anonim válasza:
Ha arra célzol h anyósod is szoptatja, hát nem hiszem :) bocsi h mosolygok de nekem ez annyira abszurdnak tűnik. alig mond néhány szót, nem hiszem h már tenne ilyen összefüggéseket. esetleg arra gondol, h mami nem adott neki cicit. lehet már tőled sem igényelné ha nem kínálnád meg.
egyébként szerintem nem jelent semmit.
5/35 anonim válasza:
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, mivel csak szavakat mond, lehet hogy gondol valamire, ami a "maminál" látott és csak így tudja kifejezni magát. Az is lehet, hogy a mami átöltözött előtte és meglátta a cicijét, és arra gondolt hogy neki is olyan cicije van. Az én lányom is amikor még csak szavakat mondott, ha látott valamit ami nekem is van, mondjuk egy hasonló papucsot, akkor csak rámutatott és azt mondta: anya.
6/35 anonim válasza:
1 válaszoló vagyok, akkor jól sejtettem mire vagy kíváncsi, mert én is arra gondoltam. Fúúúj!!!! Remélem nem! Kérdezted már hogy sikerül elaltatni? Figyeld meg amikor nála van, hogy viselkedik vele a kisfiad. Tudod, ilyen póló húzogatás stb...
7/35 A kérdező kommentje:
Hát ez igen, ez a gondolat nem hagy nyugodni :-(. Remélem csak túlparázom, de már 2éjszaka nem tudok aludni, mert ezen jár az eszem. Persze megbeszélni sem merem senkivel, főleg nem a férjemmel, pont azért, mert már attól dilisnek érzem magam, hogy ilyen megfordult a fejemben. Hogy nyugtassam meg magam?
2012. máj. 16. 14:07
8/35 anonim válasza:
olvasom a válaszokat, szerintetek egy 20 hós tényleg elfogadná más nő mellét az anyján kívül? meg anyósod sem hiszem h ennyire lökött lenne. lehet tényleg csak vmi eszébe jutott és nem az h a mami is szoptatta.
9/35 anonim válasza:
Hát én is erre gondolnék,de ez annyira abszurd. csak nem..
10/35 anonim válasza:
csak simán kérdezd meg anyósod hogyan altatta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!