Ekcemas, allergias kisgyerekek anyukai, segitenetek? Mar nagyon el vagyok keseredve.
27. válaszoló vagyok
Kérdezd meg az illetékes Vízműnél, hogy mennyi a baktériumszint a vizetekben, mert nekünk azért nem ajánlották a kádhoz a víztisztítót, mert nálunk nagyon sok a baktérium a vízben. Az egyik ismerősünk a Vízmű laborjában dolgozik, és ő azt mondta, hogy a víztisztító a nagyon baktériumos vízhez nem jó, mert a vízszűrő peremén megtelepednek, majd onnan minden nyitással azok is belemosódnak a vízbe. (Nálunk néha szó szerint vörös a víz, az alapszíne pedig piszkos-sárga, bár tudom, hogy a hivatalos álláspont szerint Mo.-on mindenütt kitűnő minőségű, iható víz van. Mi máshonnan költöztünk ide, és a helyieken kívül mindenkinek hasmenése van az itteni víztől, de a helyiek sem adják a gyerekeiknek.)
Sziasztok! Hogy vannak azóta a gyerekeitek?
Nekem 3 hónapos a babám, és nagyon csúnya ekcéma alakult ki az arcán és a fejbőrén, némi koszmóval megspékelve. Eddig Psorioderm krémet és vadárvácska teás lemosást alkalmaztam a gyermekorvosunk javaslatára, sajnos eredménytelenül, egyre rosszabb a helyzet :( Most voltam egy kineziológus ismerősömnél, és nagyon reménykedem a gyógyulásban. Amit eddig ajánlott a szokásos terápián túl: shea vaj, csalánteával és lándzsás útifű teával való lemosás, nekem csalánteát kell innom és diétáznom kell (testreszabott diéta, kb. 11 élelmiszerfajtát kerülnöm kell), mivel szoptatok, ráadásul nekem is kijött az ekcémám.
Az az igazság, hogy már nem igazán bízom az orvosokban, inkább abban hiszek, hogy minden betegség lelki eredetű. Lehet, hogy nektek is az alternatív gyógyászat valamilyen formája segíthetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!