Mennyit kérhet el egy babysitter?
Te vagy a babysitter vagy csak keresel és azért érdeklődsz?
Szerintem 1000Ft körül.
A barátnőm keresett nemrég babysittert, ő adott egy hirdetést. Győrben szakmai tudás nélküli lány vállal Babysitterkedést egyetem mellett 1éves kortól. De az árat nem tdja, mert neki szakképzett lány kellett.
Amúgy szülésznő hallgató. Ez jó a gyerek szempontjából vagy olyan mintha boltos lenne? :D
Most viszont nekem 1éves múlt a kicsim, és heti 3x2órára szükségem lenne segítségre :)
Szia!
Írok priviben egy levelet! :)
Ez sokmindentől függ! Ha csak heti 1-2 alkalomra kell 2-3órára, akkor 1000ft/óra.
Ha mondjuk rendszeresen havi szinten, heti 3x egész nap, reggeltől estig, napi 8-10 óra, akkor egy fix bér, havi 40.000-50.000.
Akkor nyilván ott is eszik, esetleg meg lehet kérni főzzön valamit.
Én is vidéki vagyok.Errefelé szaktudás nélkül nem adnak 1000FT-ot. Szaktudásnak viszont elmegy a is ha óvodapedagógus, vagy gondozónő vagy dadus, vagy ha sok-sok év tapasztalata van már korábbról, vagy esetleg ha van 2-3 saját gyereke akik nemrég voltak még kicsik.
Szóval kb 800Ft/óra a reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!