Babysitter egész napra, egy héten 5 napra mennyibe kerülne szerintetek?
változó. én 21 éves lány vagyok, egy ideje vagyok babysitter, 3 családnál dolgoztam, 2 helyen 800Ft-os órabérért. ill egyik helyen sokszor volt, hogy csak 1-2 órára kellett átugranom, akkor 1000-et kaptam. a harmadik családnál minden egész vasárnap és havi 1 hét ottalvás volt havi fix 25.000Ft. persze én diák vagyok az orvosin, van heti 2 tanórám(halasztok), főleg alkalmibb vagy nem heti 5 napos munkát csinálok, hanem szükség esetén vagy heti 2-3 délelőtt vagy ha beteg a kisgyerek.
viszont heti 5 nap esetén már havi fixet érdemes fizetni. viszont azt is kell tudni, hogy aki így vállal munkát az ebből akar megélni. én nyilván nem ebből élek(csak akkor segítek be, ha a szülőknek dolga van így mondjuk 1 családtól hetente kapok 6-7ezer Ft-ot), mert kapok pénzt otthonról, ösztöndíj, stb, én ezt a pénzt pluszba könyvekre, különórára költöm. de aki ebből él az minimum 50ezer körüli összeg havonta, egy szakképzett illető alkalmazása még ennél is több, minimum minimálbér vagy több. esetleg ha egy nyugdíjas nénit találsz akkor az kevesebbe kerül, hiszen szintén van más bevétele is.
körül kell nézni, érdeklődni, sok emberrel találkozni. nekem szerencsém volt, eddig minden család, ahol jártam azonnal alkalmazott, de sok a hirdetés.
Ú ez jó ötlet a nyugdíjas néni, szerintem van is valaki, aki elvállalná, épp hiányolja az unokáját, mert régen ő volt vele a legtöbbet (elhagyta a kicsit az anyukája).
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!