Mi a jó megoldás? Bölcsi, ovi, babysitter?
Április elején kezdek el ténylegesen dolgozni, 8-16 óráig, és oda-vissza 1-1 órát utazom. A férjem 10 órában dolgozik, sokszor vidéken van, nem számíthatok rá.
A kérdés: Hogyan oldjam meg a gyerekeim délutánjait? Reggel 7 kor viszem őket, délután csak 5 körül érek oda, h hazahozhassam őket. Kicsit soknak tartom, és lelkiismeret furdalásom is van, h első között hagyom ott őket, és utolsók között megyek majd értük. Ezt hogyan tálaljam az intézményben?
Szerencsés lenne bébicsőszt keresni, h 4 kor hazahozza a gyerekeket, és egy-másfél órát vigyázzon rájuk? Vagy nagyobb biztonságban vannak az oviban, bölcsiben?
Anyósom óvónő, ők fél 7-ig vannak. Az 5 óra nem olyan késő - nekem addig tart a munkaidőm :-(
De ha úgy érzed, otthon jobb nekik, akkor persze babysitter.
Hogy tálald? Mondd el, hogy van a munkaidőd, mikor viszed és mikor hozod őket. Nem hiszem, hogy te vagy az egyetlen anyuka, aki 8 órában dolgozik.
Szerencsések vagytok, itt vidéken nagyon gáz a helyzet, én se tudom, hogy fogom megoldani. 8-16-ig van ovi, én 8-16,30-ig dolgozom, és még nem számoltam az utazást, ami több, mint 1 óra oda, és uennyi vissza.
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, a gyerekek ezt fogják megszokni, az óvónők meg munkaidőben vigyáznak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!