Mennyit kér egy babysitter 2 gyerek (2 és 4 évesek) felügyeletéért óránként Budapesten?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 22:19
1/3 anonim válasza:
Erre én is kutatom a választ.
Akit én megkérdeztem 1000 ft, / óra + utazási költsége.
Ez nekem sok.
2/3 anonim válasza:
Ez egyénileg változó.Attól függ hány órára bízod rá.
4 gyerkőc anyukája
3/3 anonim válasza:
Sziasztok!
Én Budapesti Bébiszitter vagyok! Én Órabért kérek!Nálam nincs ilyen hogy gyerekenként kóta Az órabérem 500Ft/óra Budapest összeskerületében. Szakképesítésem pedagógiai 10 éves tapasztalat több családnál Fövcárosi Csecsemőotthonban dolgoztam 1 évig. 2 gyermekem van. Időbeosztás rugalmas Önnél vagy saját otthonomban vállalok gyerkeket Délelőtt délután este éjszaka hétvégén betegség estén is Referencia van
Az tény hogy a mai bebiszitterek kezdő bére 700 ft-től fölfelé terjed szerintem fontos hogy szeresse a gyerekeket és szaképesítése legyen és legyen mobilis
Krisztina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!