Lenne 1 bostoni allas lehetosegem.4 tagu csalad vagyunk 2 gyerek 4 & 9 evesek. A fizu evi 28000 lenne Infot keresek, lakasberles, utazas, babysitter, vizum, beiskolazas, egezsegbiztositasi, milyen igazolasok kellenek az elindulashoz?
A 28000 tax elott lenne. Nem egy fizetesbol akarunk megelni. A fizetesem indulo lenne. Ha jol ertesultem es lehet, h nem, Irorszagban a megelhetes dragabb mint az USAban. A kerdes, h ezt terulete vallogatja? Nem sporolni akarunk, csak kenyelmesen, gondok nelkul megelni. Jelenleg brutto 28000 eurot keresek. A ferjem is dolgozik, de az en fizetesembol simman, gondok nelkul tudunk elni itt Dublinba. (3 szobas haz berles, ket auto, ket iskolas gyerek, stb.) ezert gondoltam, h ott sem lehet nehezebb. Hivatalos oldalakat keresek elsosorban, adozas, egezsegbiztositok, vizum, iskolak, ingatlanosok, stb... Mert mindenkinek mas az igenye, velemenye es nezete ezert nehez a forumozok kulonbozo velemenyeit osszeegyeztetni. Ha tudtok hivatalos oldalakat, kerem jelezzetek.
Koszonok elore is minden hozzaszolast.
Hát hogyha a férjed is dolgozik, és minimum minimálbért kap akkor az legyen mondjuk évi minimum + 15 000 USD.
Ennyi már biztosan elég. Bostonban 44 151 USD egy család átalgos éves jövedelme.
Lakásokat a neten nézheted, így lesz egy képed az árakról.
Meg ha jól tom ott a tömegközlekedés is elég jó, amivel rengeteget spórolhattok. Egészségbiztosítás van amikor a 'benefits' része, akár az egész családnak.
Szerintem ennyiből jól ki lehet jönni, Írországnál 100 %, hogy olcsóbb az USA-ban lakni.
Aki évi 50 000 USD-ből sem jön ki, annak meg kéne fontolni, hogy hol lakjon.. Óriási különbségek vannak pl. New York és San Antonio között.. Ingatlanárak, élelmiszer, minden.. 1300 USD egy kétszobás lakásért sok.. Lenne mondjuk 800 USD a lakás és máris évi 6000-el több marad.
Ha az illető valamilyen okokból nem tud elköltözni, akkor bocs, csak arra kívántam rámutatni, hogy tényleg mások a megélhetési költségek az USA egyes régió között, kisebb és nagyobb városok között, és igényektől is függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!