Minden gyerek szeret motorozni?
Figyelt kérdés
3 éves lesz a fiam, de rá sem ül. Hogyan lehet vele megszerettetni?2012. márc. 2. 21:32
1/6 anonim válasza:
Lányom szintén 3 éves, minden féle motort vettem neki, egyikkel sem megy! Vettem egy triciklit, na azzal néha kedve támad menni, de úgy hogy én tolom! Jövő héten hozza a Mami a két kerekű, pótkerekes bicajt, hátha az megtetszik neki:) Vannak kivételek!
2/6 anonim válasza:
mondjuk az enyém 2 éves mult,de nagyon ritkán akar motorozni,már régota megvan neki,de alig használjuk,szintén van 3 kerekü bicaja,azt is csak hébe hoba,ez van.még változhatnak
3/6 anonim válasza:
Próbáljátok meg a futóbicajt,nálunk nagyon bejött:-)igaz az én fiam szeretett motorozni,de már kicsi neki,de ezt imádja:-)Aztán ha nagyobb/erősebb lesz a lábuk akkor már talán szívesebben tekernek majd.Nekünk is van pótkerekes bicajunk,de nem hajlandó tekerni:(
Üdv
4/6 anonim válasza:
Háááááááát az én 2 éves 8 hónapos lányom sem egy Talmácsi. Mikor kapta a motort akkor tessék lássék szép komótosan de inkább a triciklijével vagy a pedálos kocsijával közlekedik. Aztán el is lopták a motorunkat a folyosóról. :( (látogatóban voltunk elvileg zárt lépcsőház be nem vihettük a lakásba és 1 óra múlva már nem volt az ajtó mellett) Akkor megsiratta, de csak azért, mert az övé volt de azóta se keresi.
Ne erőltesd...
5/6 anonim válasza:
A barátnőm kisfia sem hajlandó ráülni. Majd ők is futóbicajt akarnak venni neki, ha elmúlt 2 éves.
6/6 anonim válasza:
22 hónapos fiam kb 1 hónapja néha hajlandó ráülni a bölcsiben, mert mindenki azzal száguldozik körülötte. De elindulni még mindig nem akar vele, csak egy kicsit ül rajta max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!