20 hónaposan lehet szerelmes?
A kislányom 20 hónapos. Egy családnál vagyok házvezető és nevelőnő. Egy négy éves kisfiúra és egy kétéves kislányra vigyázom napközben. A kislányom is velem van. Sokáig csak a kislánnyal találkozott, de két hete a kisfiú ebéd után jön haza, nem alszik az oviban. Azóta csak a fiúval játszik, ha a fiú megöleli a húgát, akkor agresszív lesz, és nekiront a kislánynak. Délelőtt sem játszik vele, pedig eddig mindíg együtt játszottak.
Komplett féltékenységi jelentetet vág le, és folyton csinos akar lenni. Olyan igazi "nőcis" viselkedést produkál. A nagymamám szerint csak beleképzelem a dolgokat, csak az újdonság varázsa miatt játszik csak a fiúval. De ennyi idő után ennek a varázsnak el kéne múlnia. A lányom amúgy nem búlós, puszis, de a kisfiút öleli, puszilja.
A barátnőm lánya már 23 hónapos, de teljesen úgy tűnik, hogy szerelmes a fiamba:)
MOndjuk mondja is, de ha meglátja, igazítja a ruháját, elpirul!:), babrálja a haját:D Annyira édes. Aztán bújik, puszilgatja, látnátok amikor kézen fogva közlekednek:D Nagyon édesek.
Persze ez nyilván nem a szó szoros értelmében vett szerelem, de én is voltam szerelmes már a bölcsiben:)
Én nem voltam bölcsis, az utolsó emlékek kb hét éves koromra tekinthetők vissza.
Egyébként a lányom is, csinoskodós, szoknyát kell fúzni mintás harisnyára, engedi, hogy csattot és gumit rakjak a hajába, amit ha itthon megpróbálok egy csomó hajjal együtt tép ki. Ha ketten vannak, akkor nyugodt, de ha a kishúg ott van, fúriává válik. Szegény fiú, nem nagyon érti a helyzetet.
A kislányom, nem bizalmaskodó, de a fiú mellé közel ül, kéri hogy legózzon vele, ebédel rendesen, le sem eszi magát, ha a Dani mellé ülhet. Én félig profitálok ebből. A másik gond hogy a kislányra ront. Olyan hisztis jelenetet lerendez, hogy még egy brazil szappanoperába is belel lehetne vágni.
Nem nevezném szerelemnek, inkább erős kötődésnek.
Az én fiamnak is volt egy kis barátnője. A kislány 7 hónappal volt idősebb nála, születésétől ismerte. Teljesen belebetegedett, amikor elköltöztek a leányzó 2,5 éves korában. Napokig alig evett, rosszul aludt, sokat sírt.
Onnantól átlag fél évente találkoztunk, és úgy folytatták a játékot, mintha abba sem hagyták volna.
Szerintem lehet :)
Az én fiam 8 hónaposan ült a babakocsiban, tavasz volt, jött két 14-15 éves lány, miniszoknyában, és utánuk fordult:)))
Két évesen voltunk egy kis szinitársulat előadásán, végig bújt az ölembe, és azt suttogta, h az a piros ruhás néni olyan szép. Piros miniszoknyában volt a néni, piros csizmával:)))
Az oviból is egy kislányt emleget, a múltkor mondta, h a Rékának olyan szép a haja, a szeme, de képzeld anya,még a váltócipője is szép:)
Mi ez, ha nem szerelem? :)
De jo tortenetek :)
Az en fiam 3 eves lesz a nyaron es egy majdnem 4 eves kislany a "szerelme".Ugy latom a fiam reszerol nagyobb a szerelem, a kislany ha van masik jatzotars a kozelbe akkor nem is torodik vele de a fiam mindenhova kitartoan koveti mint egy kis utanfuto.
Multkor azon rohogtem,hogy a fiam almaba is a kislany nevet mondogatta.
A poen az egeszbe,hogy a kislanynak van egy 19 honapos kishuga aki a fiamba "szerelmes". Az egyik elso szava a fiam neve volt. Allandoan koveti,mindenhova,mindig vele akar jatszani. Feltekeny a noverere mert a fiam sajnos nem sok figyelemre meltatja a kishugit.
Egy brazil szappanoperara hasonlit amikor 3-an egyutt jatszanak :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!