Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire hisztis 3 évesed?...

Mennyire hisztis 3 évesed? Hogy kezeled?

Figyelt kérdés

Kisfiam hajalmos rá, iszonyatos tud hisztizni. Én hagyom sírni, hagy ordítson, nem szoktam vele foglalkozni. Kis idő után odabújik hozzám, dajkálom és meg is nyugszik.Ez van itthon.

De ha máshol van pl. tegnap az anyáknapi ünnepségükön az oviban. ( azon kezdett el hisztizni, mert ő játszani akar, ünnepség előtt volt egy kis ajándék készítés, de ugye az a délután nem a játékról szólt akkor). Kivittem a mosdóba, megmosdattam, megbeszéltem vele a dolgokat. Utána bementünk és leültem vele. DE még ott is sírdogált, és még a végén is hisztizett egy sort, mert ő ezt és azt akarja csinálni.

2012. máj. 5. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:
márciusban volt három a lányom.nálunk elmúlt a hiszti korszak kb egy hónapja.Szerintem teljesen jól csinálod.
2012. máj. 5. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:

az enyém sosem volt úgy igazán hisztis, de azért néha előfordul kisebb

viszont én nem hagyom sírni, vagyis mindig próbálom nyugtatgatni, magyarázok neki hogy miért nem lehet, meg alternatívát ajánlok az helyett, amit éppen a fejébe vett

2012. máj. 5. 14:40
 3/3 A kérdező kommentje:
kedves 2. Én hiába magyarázok neki, míg ordít nem hatja meg.
2012. máj. 5. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!