Ha két és félévesem már nagyon jól egyensúlyoz a futóbiciklivel, akkor tudna menni egy pedálossal is?
Hasonló cipőben járunk, fél éve teper a futóbringával, van hogy feltámásztja a lábád és gurul, kanyarog, mókázik, nagyon ügyesen megy. Saját döntésünket tudom megosztani veled: azt tervezzük h 4 éves szülinapjára kap majd egy rendes bringát több okból is csak ekkor
-praktikus ok: elég drága mindkettő, és így ki lenne használva a futóbringa is
-méretben még bőven meg fog felelni neki a futóbringa, és akkor már lesz a méretében normál bicikli
-sokszor nekem kell cipelnem (ha pl úton megyünk át), a normál kerékpár macerásabb lenne
-meg kell tanulnia hajtani (ez nem hiszem h gond lenne) meg fékezni is, ez utóbbi azért nem olyan egyszerű
22 hótól ügyesen ment a gyerekem a futóbringával, de tekerni még nem tudott volna 2,5 évesen. 3 évesen kapott bringát, azzal tudott menni egyből, bár pótkerekes. Olyan nehezek ezek a bringák, nehéz tartani őket. Hiába tud egyensúlyozni, ha még a kora végett nincs elég ereje megtartani és úgy tekerni a bringát.
Szerintem még ne vegyél neki bringát, majd jövőre, amikor már erősebb lesz a lába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!