Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hallottatok már ilyenről?...

Hallottatok már ilyenről? (Ovis kérdés)

Figyelt kérdés
Ma beszélgettem a egy ismerős anyukával és kérdeztem tőle hogy hova megy oviba a kisfia. Azt mondta hogy nem a körzeti oviba megy hanem egy másikba és átjelentkeztek a nagymama lakásába mert így abba a körzetbe tartoznak majd ahol a választott ovi van és így tuti felveszik a gyereket. Amikor csodálkoztam, akkor azt mondta hogy rengetegen csinálják így és ez egy bevett szokás itt Budapesten. Ti hallottatok már erről? Mert én még sosem..
2012. ápr. 25. 17:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez tényleg így van. A baj csak az, hogy sokszor egy igazi körzetis gyerek azért nem kerül be a saját lakhelyéhez tartozó oviba, mert a sok átjelentkező elveszi a helyet.

Ettől függetlenül sajnos meg lehet érteni, hiszen hatalmas különbségek vannak ovik és ovik között.

Mi a környék legrosszabb óvodájába tartozunk, ami azért nagy szó, mert itt van vagy 10 ovi. Mondjuk mi nem jelentkeztünk át, simán felvették a lányokat máshova.

2012. ápr. 26. 09:31
 12/12 anonim ***** válasza:

A mi ovink sem körzetes, de a mi körzetes ovinkban csak vegyes csoportok vannak, ez pedig nekem nem tetszett, nem éreztem volna biztonságban ott a gyermekemet, nem éreztem úgy a nyílt napon, hogy ott megkapott volna mindent, ami a korához kapcsolodó.

Ahová jelentkeztünk egy nagyobb ovi, itt egy vidéki megyeszékhelyen. Itt vannak ilyen és olyan csoportok is. Nem jelentkeztünk át, hanem megkértük a vezető ovónőt, hogy az indokaint alapján vegye fel. Volt hely így felvette.

De ide nagyon sokan járnak a környező falvakból, mert anyuka itt dolgozik a városban, és így tudja megoldani, hogy el tudja hozni, vagy hogy beérjen a munkahelyére időben.

2012. ápr. 26. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!