Hallottatok már ilyenről? (Ovis kérdés)
Ez tényleg így van. A baj csak az, hogy sokszor egy igazi körzetis gyerek azért nem kerül be a saját lakhelyéhez tartozó oviba, mert a sok átjelentkező elveszi a helyet.
Ettől függetlenül sajnos meg lehet érteni, hiszen hatalmas különbségek vannak ovik és ovik között.
Mi a környék legrosszabb óvodájába tartozunk, ami azért nagy szó, mert itt van vagy 10 ovi. Mondjuk mi nem jelentkeztünk át, simán felvették a lányokat máshova.
A mi ovink sem körzetes, de a mi körzetes ovinkban csak vegyes csoportok vannak, ez pedig nekem nem tetszett, nem éreztem volna biztonságban ott a gyermekemet, nem éreztem úgy a nyílt napon, hogy ott megkapott volna mindent, ami a korához kapcsolodó.
Ahová jelentkeztünk egy nagyobb ovi, itt egy vidéki megyeszékhelyen. Itt vannak ilyen és olyan csoportok is. Nem jelentkeztünk át, hanem megkértük a vezető ovónőt, hogy az indokaint alapján vegye fel. Volt hely így felvette.
De ide nagyon sokan járnak a környező falvakból, mert anyuka itt dolgozik a városban, és így tudja megoldani, hogy el tudja hozni, vagy hogy beérjen a munkahelyére időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!