Mi történik, ha 2 hét alatt nem szokik be a bölcsibe? Hallottatok már ilyenről? (Nálunk azt mondták, mindenkinek elég 2 hét. Nem ismerik a fiamat. )
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 07:49
1/7 anonim válasza:
A gyerekek máshol nem ugyanúgy viselkednek, mint otthon veled - ha minden gyereknek elég a két hét, akkor a tiednek is, kivéve, ha otthon állandóan azt meséled neki, hoyg szegénygyerek, milyen rossz, hogy ott kell maradnod, stb.
2/7 anonim válasza:
Én is most szoktatom a kisfiam a bölcsibe, nekem azt mondták mivel nagyon anyás,hogy ő neki tovább tart 2 hétnél számítsak rá. Így megbeszéltem a gondozónővel,hogy még 1 hétig nem alszik bent ,hanem ebéd után elhozom. Ez hülyeség ,hogy mindenkinek elég 2 hét,nálunk sok gyereknek tart tovább. Nem szabad erőltetni,mert akkor rossz emlék marad a gyermekbe.
3/7 anonim válasza:
2éves kisfiamat 4 hét alatt szoktatta be a bölcsibe.Most az 5.hétnél tartunk és ma volt az első, hogy nem sírta végig az utat, amíg oda értünk a bölcsibe.Amúgy, ahogy kiléptema z ajtón már nem is sírt.Csak ez a reggeli tortúra eléggé megviseli az embert.
4/7 kelemenkelo válasza:
kedves utolsóén ott is alszik már a gyereked,hogyan ment , mivel biztattad a bőlcsibe menést?én már mindent mondok ,utkőzben nem de mikor bekisérem a szobába és elválunk nagyon sir de kb 2 perc.
6/7 anonim válasza:
az enyémnek tuti nem lenne elég 2 hét....nagyon anyás, korán kialalkult nála a szeparációs szorongás, és csak lassan oldódik, mostanában már azért jobb, de lassan haladunk vele. bár sztem ráérünk, mert még csak 21 hónapos, és nem fogom bölcsibe adni, szerencsére nem vagyunk rászorulva. sztem ilyen szabályt kimondani, h mindenkinek elég 2 hét, dőreség.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! egyáltalán nem mondom neki, h szegény, meg ilyesmi. biztatom, h milyen jó lesz, mennyi sok szép játék van, stb...
2010. okt. 7. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!