Beadassam? Meningococus elleni oltásnak hallottatok már valamilyen mellékhatásáról? Ki nem adatta be? és miért?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 18:40
1/13 anonim válasza:
Kislányomnak 2hónapja adták be. Nem volt semmi mellékhatása.
2/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Sajnos van egy ellen példa és ezért vagyok tanácstalan:(((( nem tudom mi a helyes döntés:(
2011. okt. 16. 18:59
3/13 anonim válasza:
Mind a két gyermekemnek beadattam. (2 éves és egy 7 hónapos) A gyerekorvos javasolta aki amúgy nem egy "mindent adjunk be a gyereknek" orvos. És mi sem oltatjuk be mindennel Őket.
Egyik lányomnál sem volt semmilyen mellékhatás. A kicsi kettőt kapott mert egy év alatt kettő kell, a nagy csak egyet. Semmi gond nem volt.
4/13 anonim válasza:
Semmi mellékhatás nem volt, pedig a lányom szinte mindentől belázasodott.
5/13 anonim válasza:
Az én lányom is megkapta, még hőemelkedése sem volt tőle.
6/13 anonim válasza:
Ettől az egy oltástól nem volt semmi baja a kisfiamnak. /a többitől belázasodott nagyon/
7/13 anonim válasza:
Elmondod milyen ellenpélda van?Mert én is vacilálok nagyon rajta.Én beadatnám,de a környezetem lebeszélt róla..
8/13 A kérdező kommentje:
egyik ismerős kislányának beadták, és a baba kómába esett:( És valóban ettől. Nem szeretnék semmilyen következménnyel járó dolgot bevállalni. De!!!! ott van a ha!!! mert ha meg valami baj lenne??? akkor magamat okolnám és jogosan hogy miért nem adattam be!nehéz:(
2011. okt. 16. 21:12
9/13 anonim válasza:
Elsö voltam.
Èn sem vagyok igazán az oltások mellett,DE a mostani gyermekorvosom privat,amúgy egy gyermekkorház föorvosa itt Bécsben.Ö mondta hogy csináljuk meg,mert évente 10 gyermek meghal mert nincs beoltva.Fiam nem volt,Most 11 éves múlt,most fogom neki beadatni.
10/13 anonim válasza:
az egyetlen oltás, amitől a világon semmi baja nem volt a kisfiamnak, a többitől mindegyiktől belázasodott, volt, amelyiktől 2-3 napra is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!