Hallottatok már ilyenről? Engem nagyon meghatott
max úgy tudsz segíteni, hogy pénzt vagy élelemet adsz nekik.
a szülő helyében pedig nem a piacon üldögélnék és eladnám amink van, hanem elmennék dolgozni.
Jaj, ez egy nagyon régi trükk. Teljesen szokványos és sajnos nem igaz. Szégyen, hogy a gyereket erre tanítják.
Egyébként is gyanús lehet bárkinek, hiszen az oké, hogy el kell adni a játékokat, de miért a gyerek előtt teszik? Én selejtezni is csak akkor "merek", mikor nincsenek közelben a srácok, mert aztán megy az ezt ne dobjuk ki, azt ne dobjuk ki.
Ha az a kislány ennyire sír a játéka után, milyen anya viszi magával ilyen szituációba?
Azt nem tudom, hogy arra spekulálnak-e, hogy visszakapják, de hogy a gyerek betanulja a szöveget, az biztos, az Örs aluljáróban rendszeresen eljátssza ezt egy család...
Én csak azt kívánom a hitetleneknek, kerüljenek ilyen helyzetbe, és akkor megtudjàk milyen is mikor ezt azt el kell adni, és vinni kell a gyereket , mert nincs kire hagyni! Kiskorunkban volt hogy anyuéknak sem volt pénzük ennivalóra, a hitelt kifizették, nem maradt semmi, míg Apu meg nem kapta a maszek pénzt addig bizony volt hogy mentük a piacra és el kellett adni a drága játékot amit rokonoktól kaptunk vagy Anyu csizmáját hogy legyen mit enni! Mamik messze laktak, ők se tudtak kölcsön adni, vagy vigyàzni ránk! Apu èjjel nappal dolgozott, Anyu nem talált munkát!
Ma is ez van nagyon sok családdal, én átérzem a helyzetet, és ha ilyet látok pàr száz forinttal kisegitem, és màsnak is ezt kéne, nem pedig egyből csalónak kikiáltani, mert ezek miatt nem tud kilábalni az ilyen leszegényedett ebből a sanyarú helyzetből!
Hiába mondjátok menjen dolgozni az anya, hova? Sehol sincs felvètel, kir haggya a gyereket ha bölcdibe oviba nem veszik fel! Azèrt gondolkozzatok el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!