1-2 év közötti kisgyerekedet milyen gyakran "passzolod le" éjszakára a nagyszülőknek, rokonoknak?
Hat igen, nalunk is ez a gond, hogy nincsenek nagyszülők. Igy akárhová megyünk, akármit csinálunk, ő is jön, vagy egyikünk marad vele otthon. Persze ez igy oké, meg ezt vállaltuk. De néha nagyon nagyon hiányzik a férjemmel töltött idő. Most a testveremeknel aludt, és nagyon jol viselte.
Lehet, hogy pár havonta egyszer ott fog aludni. Ott van ket nagyobb gyerek, szóval a rutin megvan. :)
Köszi neked is, én zold kezet nyomtam. :)
Az a baj, hogy bűntudatom van a gondolattól, hogy mondjuk 2-3 havonta egyszer ott hagyjam. Pedig olyan jót tett ez az egy nap. Teljesen feltoltodtem, sokkal több türelmem lett.
Csak nem tudom, hogy a kicsikem hogyan éli ezt meg?
Én még nem hagytam ott éjszakára sehol, 1x fordult elő, hogy nappal a nagyiékkal maradt, mi meg elmentünk egy fürdőbe feltöltődni, de egész nap csak rá tudtam gondolni.
Én az éjszakai bulikra már egyáltalán nem vágyom, inkább otthon durmolunk a gyerkőccel és a párommal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!