Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1-2 év közötti kisgyerekedet...

1-2 év közötti kisgyerekedet milyen gyakran "passzolod le" éjszakára a nagyszülőknek, rokonoknak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 12:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%
Még soha. Elképzelhetetlen, mert nagyon anyás!
2012. ápr. 18. 19:19
 22/26 A kérdező kommentje:

Hat igen, nalunk is ez a gond, hogy nincsenek nagyszülők. Igy akárhová megyünk, akármit csinálunk, ő is jön, vagy egyikünk marad vele otthon. Persze ez igy oké, meg ezt vállaltuk. De néha nagyon nagyon hiányzik a férjemmel töltött idő. Most a testveremeknel aludt, és nagyon jol viselte.

Lehet, hogy pár havonta egyszer ott fog aludni. Ott van ket nagyobb gyerek, szóval a rutin megvan. :)

2012. ápr. 18. 19:33
 23/26 anonim ***** válasza:
88%
Azt hiszem lepont lesz...Kisfiam 4 hós volt mikor lagziba mentünk és elmentünk du 3-kor és a hajnali szopira értünk haza.Nagynénije jött el,üvegből megvacsiztatta,fürdette,stb és lefektette,semmi,de semmi baj nem volt.Utána 10 hósan aludt ott először náluk,akkor én fektettem le,de reggel rég ébren volt mire odaértünk és vígan ficánkolt.16-18 hósan anyuméknál is aludt,azóta már 3 napra is volt náluk,a legnagyobb örömben,hazahozták és teljesen fel volt töltődve a gyerek,tele élménnyel!!!Mondjuk nálunk úgy van,h mi lakunk egy városba-itt senki család-a nagyik,család pedig 100 km-re,tehát úgy már rengetegszer aludt-alszik ott,h mi is ott vagyunk,első ilyen hazautazós turnéja 2,5 hósan volt,azóta is próbálunk havonta pár napot otthon tölteni mamákkal,így maga az ottalvás nem volt neki újdonság.
2012. ápr. 18. 22:13
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Uccsó vok,nagyon örülök,h így megtudjuk oldani,mert nekünk párommal nagy szükségünk van ezekre a kis 'lepasszolt' órákra!
2012. ápr. 18. 22:14
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszi neked is, én zold kezet nyomtam. :)

Az a baj, hogy bűntudatom van a gondolattól, hogy mondjuk 2-3 havonta egyszer ott hagyjam. Pedig olyan jót tett ez az egy nap. Teljesen feltoltodtem, sokkal több türelmem lett.

Csak nem tudom, hogy a kicsikem hogyan éli ezt meg?

2012. ápr. 19. 07:11
 26/26 anonim ***** válasza:

Én még nem hagytam ott éjszakára sehol, 1x fordult elő, hogy nappal a nagyiékkal maradt, mi meg elmentünk egy fürdőbe feltöltődni, de egész nap csak rá tudtam gondolni.

Én az éjszakai bulikra már egyáltalán nem vágyom, inkább otthon durmolunk a gyerkőccel és a párommal :D

2012. ápr. 19. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!