Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1-2 év közötti kisgyerekedet...

1-2 év közötti kisgyerekedet milyen gyakran "passzolod le" éjszakára a nagyszülőknek, rokonoknak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 12:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
asszem kétszer volt rá példa: egyszer 3napos konferenciára utaztunk, egyszer pedig lakziba mentünk. Anyukám vigyázott rá addig.
2012. ápr. 18. 12:57
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszi, én mindenkinek zöldet nyomtam!

Nehéz kérdés. Eddig egyszer aludt nélkülünk a kislányom. És bár hiányzott, nagyon jó volt végre kettesben lenni a férjemmel. És eszembe jutott, vajon gonosz vagyok-e, ha ezt máskor is megtesszük?

2012. ápr. 18. 13:10
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
Azért kíváncsi lennék ki az a bunkó aki lepontozta azt aki azt írta hogy nem hagyja ott. Kívánom más öröme ne legyen az életben.
2012. ápr. 18. 13:12
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem vagy gonosz,magatoknak és a gyereknek is jót teszel ezzel,ha neki is van kedve hozzá.3 gyerekem közül a legnagyobb 3 volt mikor először aludt máshol,akkor se később se volt gond ezzel.A középső imádta a mamáját,és a mama kérte hagy aludjon náluk ha van kedve,volt is(1.5 évesen)első pár alkalommal nem volt gond.Aztán mikor olyan 3 éves lett akkor már nem akart ott aludni,illetve azt mondta ott alszik,ő találta ki,de mikor konkrétan aludni kellett menni elkezdett sírni,hogy vigye haza.Ez kb 5 perc volt aztán megnyugodott.De most 6 éves és sehol nem akar ott aludni(a mama meghalt).A kicsi 2 múlt,ő kényszerűségből aludt egy rokonnál,míg a nagyobbal kórházban voltam,gond nélkül elvolt,semmi sírás,imád ott lenni.A legnagyobb nekem másfél volt mikor elmentünk ketten nyaralni a férjemmel,és ő a mamával itthon maradt(együtt laktunk)semmi gond nem volt,engem jobban megviselt,nagyon hiányzott,de tudtam jó helyen van.
2012. ápr. 18. 13:39
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
17 hónapos,egyszer sem aludt még nagystülőknél!!!!
2012. ápr. 18. 13:41
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Havonta egyszer alszik anyuéknál egy napot. Ez 2 éves kora óta van így, előtte kb. 2-szer aludt ott, de végigaggódtam, amig nem volt itthon. Most 2.5 éves. Már jobb, tudom, hogy vigyáznak rá(jobban féltik, mint mi).És ilyenkor kikapcsolódunk kicsit a férjemmel. Most apósomék kérték, had vigyék el két napra(egy ott alvás), de nagyon nehéz elengedni, ők 140 km.-re laknak tőlünk és ha van valami baj, nem tudok átrohanni. Ennek ellenére, ha nem lesz beteg, és nem fog tiltakozni ellene(anyuéknál előszőr azért sírt, hogy másnap haza akartuk hozni), el fogom engedni, ha nehéz is lesz. Van a rokonságban egy másik kisfiú, őt nagyon féltették, most 8 éves, már engednék mamánál aludni, de anyukája nélkül nem megy.(Az ő anyukája győzköd most, hogy engedjem apósékhoz.)
2012. ápr. 18. 13:55
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
soha. igaz mi a szüleimmel együtt élünk és mindössze kétszer fordult elő hogy elentünk párommal szórakozni, de megvártuk míg a lányom elalszik és 1-2 körül már itthon is voltunk.
2012. ápr. 18. 14:14
 18/26 anonim ***** válasza:
68%

Hát engem pontozzatok le nyugodtan,ha ebben élitek ki az örömötöket, én bizony hagytam már ott a 4 évesemet, mikor 9 hónapos volt 1 éjszakára (szilveszterezni mentünk), azóta már nyaralt is 2-3 alkalommal, és akkor 1 egész hétre hagytam ott, pedig anyuék 200 km-re laknak. És mikor otthon vagyunk, mi megyünk a párommal este szórakozni ő meg nyugisan alukál az ágyában. A múltkor a 13 hónapos fiamat is ott hagytam, úgy hogy anyu fürdette etette és altatta, semmi gond nem volt.

Itthon semmi segítségünk nincs, nem tudom kire hagyni a gyerekeket még egy fél percre sem, nekünk szükségünk van rá, hogy havonta 1 estét kettesben tölthessünk gyerekek nélkül. Ennyi szerintem mindenkinek járna, ha nem ezt választja, az is érthető, van aki nehezen szakad el a gyerektől, de nem hiszem el, hogy nem hiányzik, hogy évente legalább 1×, mondjuk szilveszterkor nagymama vigyázzon a kicsire (már ha van rá lehetőség).

2012. ápr. 18. 15:15
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Nincs a közelben nagyszülő.
2012. ápr. 18. 16:22
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Mióta nem szopizik előfordult pár alkalommal, hogy 1 éjszakát anyuékkal töltött. Ilyen volt pl. a házassági évfordulónk, és még ezen kívül néhány romantikázós este apával. De elég ritka, hogy "lepasszoljuk" :)
2012. ápr. 18. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!