1-2 év közötti kisgyerekedet milyen gyakran "passzolod le" éjszakára a nagyszülőknek, rokonoknak?
Köszi, én mindenkinek zöldet nyomtam!
Nehéz kérdés. Eddig egyszer aludt nélkülünk a kislányom. És bár hiányzott, nagyon jó volt végre kettesben lenni a férjemmel. És eszembe jutott, vajon gonosz vagyok-e, ha ezt máskor is megtesszük?
Hát engem pontozzatok le nyugodtan,ha ebben élitek ki az örömötöket, én bizony hagytam már ott a 4 évesemet, mikor 9 hónapos volt 1 éjszakára (szilveszterezni mentünk), azóta már nyaralt is 2-3 alkalommal, és akkor 1 egész hétre hagytam ott, pedig anyuék 200 km-re laknak. És mikor otthon vagyunk, mi megyünk a párommal este szórakozni ő meg nyugisan alukál az ágyában. A múltkor a 13 hónapos fiamat is ott hagytam, úgy hogy anyu fürdette etette és altatta, semmi gond nem volt.
Itthon semmi segítségünk nincs, nem tudom kire hagyni a gyerekeket még egy fél percre sem, nekünk szükségünk van rá, hogy havonta 1 estét kettesben tölthessünk gyerekek nélkül. Ennyi szerintem mindenkinek járna, ha nem ezt választja, az is érthető, van aki nehezen szakad el a gyerektől, de nem hiszem el, hogy nem hiányzik, hogy évente legalább 1×, mondjuk szilveszterkor nagymama vigyázzon a kicsire (már ha van rá lehetőség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!