Mikor fekszik le, mikor alszik el, mikor és hogyan ébred (magától vagy ébreszteni kell), és hány órára viszed bölcsibe kisgyerekedet?
8-kor fekszik le, általában legkésőbb fél 9-kor már alszik.
Reggel 6 és 7 között kel, negyed 8-fél 8 között indulunk a bölcsibe (5 perc).
Szia!
Nekem a kisfiam 7 körül fürdik, aztán 8 előtt már az ágyban van. Egyedül alszik el kicsi korától. van amikor 10 perc múlva már alszik, de van hogy 1 órát is eldumálgat magába. Reggel 6 körül ébred, magától 7.30-8 körül érünk a bölcsibe, ha én délutános vagyok. Ha reggelre megyek, akkor apa viszi, de ő már 6.30-ra viszi, mert 7-kor indul a busz, amivel jár dolgozni. Akkor 5.45-kor van ébresztő. De általában akkor is megébred , mert hallja a mozgást.
Negyed 9 - fél 9 körül alszik el, reggel fél 7-kor keltem/jük, 7 óra után már a bölcsiben van, mert negyed 8-kor van ott a busz a bölcsi előtt.
Egyedül alszik el, reggel általában ébreszteni kell.
Nálatok?
a lányom 8 után, de legkésőbb fél 9 kor alszik. Reggel 6 kor ébred, és 8 körül érünk be a bölcsibe. Délben legalább 2 órát alszik.
A fiam viszont, 10 óra körül alszik el, 6 előtt ébred, sokszor 5 óra körül, és hát ő is 8 kor van benn, csak másik csoportban. Délben nagyon keveset alszik, 1-másfél órát, itthon meg csak egyik hétvégi napon alszik. - ki vagyok akadva, h ilyen kevés az alvásigénye!
Fél 9-kor fekszik le, hamar el is alszik. Reggel én 6-kor kelek, a gyerkőc fél7-kor. 7-re már a bölcsiben is vagyunk, és 7.10-kor már a buszon vagyok munkába menet.
Bölcsi közel, este minden kikészítve és cicamosdás van :)
Fél 8-kor fürdés, legkésőbb 1/4 9-kor alvás.
Reggel 7-kor alig tudom felébreszteni a fiamat, jó, ha 8-ra a bölcsiben vagyunk. Szerencsére a főnököm (eddig) még nem szólt.
Délután nehezen alszik el bent, kb. 1,5 órát durmol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!