Ki tudod venni alvó 1-1,5 éves kisgyerekedet az autósülésből úgy, hogy ne ébredjen fel?
Figyelt kérdés
Nekem mostanában nem sikerül, már nagy és télen még az overállal együtt könyebb volt megfogni is.2011. jún. 10. 22:26
1/7 anonim válasza:
Nekem már a lassan 10 hónapos kisfiamat sem mindig sikerül :( Nyári göncben tényleg sokkal nehezebb bevinni, könnyebben felébred. Szóval én inkább beállok vele valahová árnyékba, letekerem az ablakokat és várom, hogy kialudja magát.
2/7 anonim válasza:
Nem veszem ki.Megvárom, míg feléred.Mostanában pont akkor érünk haza, úgyhogy beállok vele a garázsba, és letekerem az ablakokat.
3/7 A kérdező kommentje:
Nálunk ha megyünk valahová akkor alszik inkább, hazafelé már nem. Át szoktam tenni a babakocsiba és alszik szépen, de az utóbbi pár alkalommal már felébredt sajna.
2011. jún. 10. 22:46
4/7 anonim válasza:
Én amikor átteszem a kiságyába, vagy babakocsiba, azt a dalt dúdolom neki, amit lefekvéskor szoktam.Nem ébred fel.
5/7 anonim válasza:
2 éves a kisfiam 10-böl 9*sikerül.
6/7 anonim válasza:
Nekem nem, mert a gyerekülés védve a gyereket, sípol egyet, ha kikapcsolják az övet. (amikor megvettük, még tök jó ötletnek tűnt, hogy észre fogjuk venni rögtön, ha kikapcsolja a gyerkőc az övét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!