Autósülésből ti melyiket vennétek és miért? 0-25 kg vagy 9-36 kg?
Figyelt kérdés
A babánk elég hosszú most 3 hónapos és szerintem nem lesz még 9 kg mire kinövi a hordozót, de nem tudok dönteni, hogy melyik lenne a jobb?
Két kiszemelt van: Chicco neptun vagy Espiro optima, de ha van más ötlet azt is szívesen várom.
2010. aug. 16. 19:50
1/1 anonim válasza:
ami 9kg-tól van az már olyan babának aki tud ülni egyedül. A te 3 hónapos babád lehet bármekkora akkor se tud ülni szóval ne márkát válassz hanem ésszel biztonságot! A baba méret 0-9 kg azért van mert ugye háttal utaznak, hogy fékezéskor ne szakadjon le a feje, mert ő még nem tudja ezt szabályozni, hogy vezetés közben huzogassa a nyakát. A 2. kategoria már akkor kell 9kg-tól amikor a baba szépen ül és tartja a fejét így utazhat menetíránnyal és fékezéáskor sem lesz nyakcsigolya problémája. Az üllés biztonsági téma, nem pedig divat, se Espriet, se Chicco-t nem vennék, egyik sem áll a legjobb helye a statiztikában .... Én nekem maxi cosim van, folyamatosan szedtük ki belőle a támasztékokat segpárna, fejpárna és még mindig nem log ki a lába pedig lassan 9 hónapos. Nem tudom milyen az ami 0-25kg ig jó mert nem ismerem, ebben nem tudok tanácsot adni már. Biztonságos választást :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!