Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek ilyesmit mászni...

Vennétek ilyesmit mászni tanuló babátoknak? Akinek van ilyen: bejött?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

2011. okt. 13. 17:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem a harisnya nagyon tetszik,de nem értem mi köze van a mászni tanuláshoz?Amúgy vennék,ha nem lenne ilyen veszett drága.Piacokon 6-800ft-ért vesze hasonlót a lányomnak.
2011. okt. 13. 17:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Bocsi most nézem újra,látom már miért kérdezted a mászást.Igen én nem ilyet veszek már látom.Amúgy ezt nem venném meg,semmi értelme hogy csúszásgátló legyen a térdén,a talpán már jó ha van,de tapasztalat,hogy nem mind jó minőségü.és hamar lejön.Szóval én nem venném meg.
2011. okt. 13. 17:39
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekünk nincs ilyen,de zoknit ilyet én biztos nem is veszek, egyrészt mert nem tetszik,másrészt nem látom értelmét.Sőt nekem ránézésre olyan merevnek, ezáltal kényelmetlennek és feleslegesnek tűnik.

A harisnyák azok oké, azok tetszenek és ötletesek.

2011. okt. 13. 17:39
 4/14 anonim ***** válasza:
53%

Nem!!Teljesen feleslegesnek tartom.Az én leánykám simán minden ilyen dolog nélkül megtanult mászni, és már áll is több mint 1 hónapja.Ha az a célod, hogy ne csússzon el, akkor elég ha szőnyegre raksz pokrócot, és körbe rakod játékkal.Az én lányom nagyon élvezte!

9 hónapos lányka anyukája

2011. okt. 13. 17:41
 5/14 A kérdező kommentje:
Csak nálunk mindenhol csempe van, ezért gondoltam ezekre. Szőnyeg csak a nappaliban van, de az hosszú szőrű, azon nem mászhat majd.
2011. okt. 13. 18:03
 6/14 anonim ***** válasza:

Én tapasztalatból is tudok neked mondani véleményt:

A "zokniféle", mi pacsninak hívjuk, nagyon klassz, csak nem ez a fajta. A fiam keresztanyja nagy örömmel vette nekünk, és ezek a típusúak, a kötöttek, egyáltalán nem jöttek be, nagyon merevek. Azok viszont nagyon jók (mi a hideg padló miatt vettük elsősorban), aminek anyagból van a szára és bőrszerű a talpa, azok sem csúsznak.

A harisnyáról nem tudok nyilatkozni, de szerintem marha drága!

2011. okt. 13. 18:23
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Hol lehet olyan bőrtalpút olcsón venni? Teljes harisnya amit mondasz, vagy csak zokni?

2011. okt. 13. 18:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem harisnya, hanem kb. féllábszárig érő zokni, és szerintem kínai üzletben vette a sógornőm, úgy emlékszem, mintha kínai írásjelek lettek volna rajta.

2011. okt. 13. 18:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Harisnya lesz most a héten a lidl-ben, pont ma néztem a reklámújságot, térd- és talptappancsokkal.
2011. okt. 13. 20:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Én nem venném meg, nagyon drágák.

Azt nem értem szőnyegen miért nem mászhatna?

Kínaiban is árulnak hasonló cipőt, csak mondjuk 1000 ft-ért és nem gondolom, h az rosszabb lenne.

2011. okt. 13. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!