Vennétek ilyesmit mászni tanuló babátoknak? Akinek van ilyen: bejött?
Nekünk nincs ilyen,de zoknit ilyet én biztos nem is veszek, egyrészt mert nem tetszik,másrészt nem látom értelmét.Sőt nekem ránézésre olyan merevnek, ezáltal kényelmetlennek és feleslegesnek tűnik.
A harisnyák azok oké, azok tetszenek és ötletesek.
Nem!!Teljesen feleslegesnek tartom.Az én leánykám simán minden ilyen dolog nélkül megtanult mászni, és már áll is több mint 1 hónapja.Ha az a célod, hogy ne csússzon el, akkor elég ha szőnyegre raksz pokrócot, és körbe rakod játékkal.Az én lányom nagyon élvezte!
9 hónapos lányka anyukája
Én tapasztalatból is tudok neked mondani véleményt:
A "zokniféle", mi pacsninak hívjuk, nagyon klassz, csak nem ez a fajta. A fiam keresztanyja nagy örömmel vette nekünk, és ezek a típusúak, a kötöttek, egyáltalán nem jöttek be, nagyon merevek. Azok viszont nagyon jók (mi a hideg padló miatt vettük elsősorban), aminek anyagból van a szára és bőrszerű a talpa, azok sem csúsznak.
A harisnyáról nem tudok nyilatkozni, de szerintem marha drága!
Köszönöm mindenkinek!
Hol lehet olyan bőrtalpút olcsón venni? Teljes harisnya amit mondasz, vagy csak zokni?
Utolsó vagyok.
Nem harisnya, hanem kb. féllábszárig érő zokni, és szerintem kínai üzletben vette a sógornőm, úgy emlékszem, mintha kínai írásjelek lettek volna rajta.
Én nem venném meg, nagyon drágák.
Azt nem értem szőnyegen miért nem mászhatna?
Kínaiban is árulnak hasonló cipőt, csak mondjuk 1000 ft-ért és nem gondolom, h az rosszabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!