Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek lehet babja a...

Szerintetek lehet babja a bébimnek ha adtam egy nagyon minimális kis almalevet? Ti mikor adtatok a babátoknak ilyesmit először őszintén? És mi az amivel majd el kell kezdeni?

Figyelt kérdés
Most hétfőn volt 2,5 hós.Annyi hogy megkóstoltattam vele de jó ha az egész egy kiskanálnyi lé volt.
2010. febr. 5. 21:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Őszintén?6 hónaposan.Nem értem miért nem lehet legalább a 4 hónapos kort kivárni.
2010. febr. 5. 21:37
 2/23 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Kb ennyi idős lehett, a gyermekorvos tanácsára kezdtük. Ő igen régimódi nézeteket vall, én pedig úgy voltam vele, végülis ő az orvos, nem én.

Már 16 hónapos a babám, még napi 3szor szopizik, de mindent megeszik és mindent bír a pocija, nem válogatós, sohasem volt beteg.

Lehet nincs összefüggés, de én a következő babámnál is így fogom csinálni.

2010. febr. 5. 21:38
 3/23 anonim ***** válasza:
49%
Semmi baja nem lesz. 3 hónapos kortól már lehet kezdeni a hozzátáplálást.
2010. febr. 5. 21:41
 4/23 anonim ***** válasza:
52%
Szia!Nem lesz semmi baja ne aggódj.Majd ha betölti a hat hónapot,egy szép napon reszelsz neki napközben egy kis almát,és megkóstoltatod vele...így is kezdődhet.Nekem két és fél hónaposan kapott almát.Jól van ő is,ne félj.
2010. febr. 5. 21:41
 5/23 A kérdező kommentje:

Igen nekem is mondta a gyerekorvos hogy 3 hót ha betölti nyugodtan adhatom neki,de úgyis megyünk szurira és majd elmond mindent.Csak ettük és annyira nézett minket hogy megsajnáltuk és gondoltam 2 héttel hamarabb egy picike csak nem árt?

Köszi a választ!!

2010. febr. 5. 21:42
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek :-))))))))
2010. febr. 5. 21:43
 7/23 anonim ***** válasza:
46%

Igen nekem régi az orvosom (ő volt az én gyerekorvosom, már akkor is imádtam) és folyamatosan képzi magát (ezért még jobban tisztelem, mint gyerekkoromban)

Hat hónaposan adtam neki először, mert az én orvosom azt mondta, a baba gyomra mindent bevesz, nem ez dönti el. Lehet neki pörköltet is adni azt is leszopogatja a kanálról 2 hónaposan, de ez nem azt jelenti, hogy szabad.

Következménye sem most lesz, hanem később. Vagy olyan, amire nem is gondolnál, hogy esetleg ez okozza. Vagy pedig komolyabb, szerintem nem véletlen, hogy annyi középkorú hal meg gyomor meg májrákban, holott nem is voltak alkoholisták.

Meg ez annyira felesleges is, ha semmi szüksége két hónaposan a babának erre, akkor meg minek kockáztatni? Tényleg némelyek szeretik az orosz rulettet és akkor még büszkélkednek is lám nem lett semmi baja alányomnak, ugye. És mit mondanál, ha lenne? Ha kórházban töltené fél életét, hogy aztán eltávolítsák a vastagbelét vagy volt egy ismerősőm, akinek mindenre de tényleg mindenre allergiás lett a gyereke. Ráadásul, mivel mindent visszahányt a hányás szétmarta nyelőcsövét. És ha te is így jártál volna, akkor mit mondanál?

2010. febr. 5. 21:48
 8/23 anonim ***** válasza:
38%
Kedves utolsó. Azért elég nagy marhaságot írtál.. Az eszedbe sem jutott, hogy a sok középkorú inkább a tartósítószerek és színezékek "első nemzedéke", az ipari forradalom és a stressz úttörői és elég sok sza*t megettek eletük során? Nem azért lesz valaki májrákos, mert 2 hónaposan almalét kapott, 3 hónaposan meg főzeléket....:-SS
2010. febr. 5. 22:14
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem várj a hozzátáplálással.Ha van tejed örülj és csak szoptass.

Nagyobb ellnálló képesség,intelligencia,erőssebb immunrendszer,biztos fejlődés...ez mind az anyatejnek köszönhető.

Olyan hamar megnőnek és bánni fogod hogy nem használtad ki az ídőt arra hogy ilyen bensőségesen együtt legyetek amikor lehetett:))

2010. febr. 5. 22:19
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Igy van,felejtsd el az almalevet,meg minden mást,örülj,hogy szoptathatsz és használd is ki minden percét! Fog még eleget enni a babád,de a kizárólagos szoptatás csak 6 hónap! A babának teszel rosszat,ha nem várod ki!
2010. febr. 5. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!