1 éves kislánynak mit vennétek szülinapra?
Kis közvéleménykutatás. Nem igazán döntöttük még el mi legyen, kíváncsi vagyok nálatok mi vált be.
(bébitaxi, járássegítő,sütifaló,golyópálya kizárva ezek már vannak).
A lányom azokat kapta amiket felsoroltad:)
Most másfél éves. Amiket a legjobban szeret, bármilyen baba: kicsi, nagy, pucér, kopasz, hajas, puha, kemény, stb. Mint a Gombóc Artúr,csak nem csokival, hanem babával. MIndegy, csak baba legyen:) van 2 babkocsija ( egyiket később örököltük), ezeket imádja, felváltva tologatja benne a babákat. A keménylapos képeskönyveket is nagyon szereti, ez egyik nap sem maradhat ki. Aztán műanyag főzőkészlet, eteti a babákat, engem, magát. Nemrég vettünk neki kis Ikeás asztalt két székkel, gyakran leülünk mellé. Sok-sok fa kirakót vettem a teszveszen használtan, ezeket is szívesen rakosgatja. A kinti móka a kismotor, labda.
Nagyjából ezekkel játszik,most ennyi jutott az eszembe, én ezeket ajánlom.
Hipp-hopp zebrát, nálunk no1 kedvenc azóta is, amióta megkapta, és ő is az első szülinapjára!
Azért is nagyon jó, mert jön a rossz idő, nem tudod majd kivinni, de nagyon jól kimozogja magát rajta.
Egy éves lányomnak most azok a játékok jönnek be leginkább, amiket nyomkodni lehet (esetleg zenél is vagy pörög-forog a nyomkodás hatására), vagy pedig amiket egymásba lehet tenni, szét lehet szedni.
A babatelefonokat is szereti.
Lányomnak szintén a zenélős, nyomkodható játékok tetszettek a legjobban.
Egyik nagy kedvence volt:
Aminek legjobban örült a szülinapján: egy fotóalbum telis-teli a család fotóival, persze a legtöbb kép róla volt. Imádta nézegetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!