Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Már teljesen kivagyok, miért...

Már teljesen kivagyok, miért nem alszik 16 hónapos lányom?

Figyelt kérdés

Eddig délután 3 órát, este pedig fél9től reggel 8-ig aludt, fogzáskor természetesen ébredt.

Most viszont egy hete katasztrófa minden alvás, délután jó ha másfél órát alszik, éjszaka pedig min 6-7 alkalommal sírva ébred, és fél7nél tovább nem hajlandó aludni.

Tiszta nyügi egész nap, látszik,hogy fáradt.

Fogát nem látom,hogy most jönne..

Mit csináljak vele??? Mert így már én is kivagyok nagyon, ráadásul fáradtabb is vagyok a kelleténél, 18 hetes kismamaként

2012. márc. 29. 10:00
 1/6 anonim válasza:
8 hónapos kislányom január óta ezt csinálja 2x voltam vele kórházba jön a foga és mi se láttuk a doki világított rá valami műszerrel... 39 fokos láz már 3x ecsetelő kúp vagy valami semmi nem használ egyszerűen minden éjszaka 5x 6x felébred olvastam olyat is, hogy a 0-2 éves korig jobban érzik a frontot meg ilyenek bár nemtudom... a lényeg, hogy én is nagyon kivagyok... :S
2012. márc. 29. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz vele cisinálni. Összeszorítod a fogad, ébredsz vele, segítessz neki, nyugtatod, és közben erősen arra gondolsz, hogy ez sem tart örökké, remnykedsz, hogy mégis csak a foga jön, és nem betegség bújkál benne.

Gyakorló anyaként tudnod kell, hogy nincs recept.

Én kitartást, türelmet és hamarosan kibújó fogat kívánok:)

2012. márc. 29. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló: Hány napig volt lázas a babád?
2012. márc. 29. 10:10
 4/6 anonim válasza:
Először két napot voltam vele korházba... akkor elmúlt utána egyik este kezdődött.. másnap délelőtt elis múlt persze volt még éjszaka langyos víz meg ecsetelés, meg minden de ahogy a második lázasodás jött reggelre úgy elis tűnt!
2012. márc. 29. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Na csak azért kérdezem, mert az én 9 hónapos fiam is elkezdett belázasodni 2 napja. Neki is jön a foga, valami borzalom amin átmegyünk, február óa nem alszik át egy éjjelt sem. Ami nem zavart annyira, de most ez a láz kicsit megijesztett, hisz azt mondják, hogy fogzástól nem lehet lázas. Elvittem dokihoz, megvizsgálta, de ő egészségesnek találta, sem a torkával nincs baj, sem a tüdejével, a füle is teljesen rendben van. Annyit mondott adjam neki a lázcsillapítót. Azért kérdeztem, hogy meddig tartott nálatok a láz, hátha nekem is támpont lehet.

Kérdezőtől elnézést kérek amiért nem a kérdésére válaszoltam, hanem a saját problémámmal kapcsolatban kérdeztem.

2012. márc. 29. 10:23
 6/6 anonim válasza:
Semmi baj... tartott de nem sokáig. Az elős volt nagyonhúzós. De biztos, hogy a foga mert látszódik is már. Igen sajnos elég sokáig tart jó pár hónap. De igyekszünk helyén lenni a dolgoknak :D vigyázni rá de valahogy sosem jön össze az éjszakai alvás :D :S
2012. márc. 29. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!